STEVO gestaakt bij 0-1 voorsprong tegen AZC.

geplaatst op: 19-03-2023

Het treffen tussen AZC  en STEVO  werd zondagmiddag in de rust noodgedwongen door de scheidsrechter gestaakt.
Bij een 0-1 voorsprong voor STEVO kon de leidsman door een blessure niet verder. De oproep of een vervanger op het sportpark aanwezig was leverde wel een reactie op, maar de betreffende persoon was niet bevoegd om een wedstrijd in de tweede klasse te leiden.
Jammer voor STEVO,  omdat het geen overdreven moeite had met AZC.
Al in eerste minuut verzuimde Roy Wigger de bal in het net te leggen.
STEVO bleef gedurende de eerste helft de ploeg met het meeste spelaandeel, met de beste kansen en kwam zeker twintig keer voor het doel van de Zutphenaren.
Daar hadden de elf van trainer Otto Krabbe meer voordeel uit moeten halen. Alleen Joes Masselink wist met een schitterende uithaal in de kruising te scoren.
AZC kwam af en toe gevaarlijk door, maar echt overtuigend voor de goal waren ze niet op het moment supreme.  Wanneer het resterende deel, de tweede helft, wordt afgewerkt  zal de komende week zeer waarschijnlijk bekend zijn. Volgende week staat voor STEVO  de thuiswedstrijd tegen koploper Bon.Boys  op het programma. Aanvang 14:00 uur.