STEVO JO10-1 Team van de Week bij STEVO tegen Longa '30

geplaatst op: 07-10-2018

STEVO JO10-1 is een fanatiek en gezellig team, waar plezier voorop staat, maar presteren absoluut niet buiten beschouwing valt. In het begin van dit seizoen was het vooral wennen aan elkaar, wat goed gelukt is. Keeper Siebe, verdedigers Noud, Just, Rens, Job en aanvallers Luuk, Jelle en Dirk kunnen elkaar tijdens en buiten de wedstrijd steeds beter vinden.

Het seizoen begon goed in de beker, waarin ons team met twee vingers in de neus de bovenste plek in de poule bereikte. Na een 3-7, 14-0 en een 13-2 overwinning mogen ze door in de beker waar ze hun klasse moeten laten zien aan de andere teams. In de competitie begon het wat moeizamer. Bij de eerste wedstrijd werd er met 5-1 gewonnen, waarna het team de week daarna achter de feiten aan liep na een 3-7 verlies. Gelukkig herpakten de spelers zich na een goede en fanatieke week trainen en konden ze dit zonnige weekend Quick ’20 achter de zegekar binden met een 19-0 overwinning.

Leiders STEVO JO10-1

Er is duidelijk te zien dat de jongens graag willen voetballen en hier ook veel plezier van hebben, wat uiteindelijk het belangrijkste is. Wij hopen op een mooi seizoen, en weten zeker dat dit ook gaat lukken.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon