Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

STEVO JO19-1 heeft kans op kampioenschap tegen Vroomshoopse Boys

geplaatst op: 10-05-2018

Het STEVO JO19-1 elftal hoopt zaterdag in de uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys kampioen te worden in de hoofdklasse. Zelf winnen is noodzakelijk en naaste concurrent FC Zutphen moet in Denekamp de punten laten liggen tegen SDC '12.
Voor de jeugdafdeling van STEVO zou het eventuele kampioenschap een historische gebeurtenis zijn en promotie naar de vierde divisie wordt daarmee dan afgedwongen.
Een hele opgave zaterdag voor trainer Alfons Kruiper en zijn elftal om in Vroomshoop de punten weg te halen. In Geesteren lieten de Vr. Boys zien over een heel behoorlijk elftal te beschikken, dat fysiek ook nog eens sterk voor de dag kwam. Weliswaar werd het 5-1 voor STEVO op de Peuverweide, maar die uitslag was nogal geflatteerd. Ongetwijfeld willen de Vroomshopers revanche tegen STEVO.
Het belooft bij voorbaat een spannende wedstrijd worden en de verrichtingen in Denekamp zullen bij STEVO nauwlettend gevolgd worden door de direct betrokkenen. Mocht het kampioenschap een feit worden dan zal dit zeker op gepaste wijze gevierd worden. Het feestprogramma hiervoor zal dan nog nader bekend gemaakt worden.
Verwacht wordt dat vele supporters uit Geesteren STEVO JO19-1 zullen ondersteunen in Vroomshoop.
Het tijdstip van aanvang is vastgesteld op 15.15 uur. We wensen het elftal, trainer Alfons Kruiper en begeleiding alle succes toe.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon