STEVO JO19-1 ongeslagen winterkampioen.

geplaatst op: 30-11-2019

Het STEVO JO19-1 elftal is zaterdagmiddag in en tegen VV Holten ongeslagen winterkampioen geworden in de hoofdklasse. Het werd 1-5 voor het elftal van trainer Mark Voshaar. Weliswaar betreft het een kampioenschap in een halve competie, maar de manier waarop deze titel is behaald verdiend alle lof.
Er stond geen maat op STEVO in de tien wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld. Alleen tegen De Tukkers moest een gelijkspel worden toegestaan in blessuretijd. Een prestatie van formaat wat de spelers en staf hebben bewerkstelligd in de hoofdklasse.
De kater van de degradatie uit de vierde divisie is hiermee weggespoeld en STEVO mag in de voorjaarscompetie tegen sterkere ploegen laten zien wat deze titel werkelijk waard is.
Niemand die eraan twijfelt, omdat het elftal bewezen heeft een hoog niveau aan te kunnen. Denk aan de uitschakeling van derde divisionist TVC '28 in het bekertoernooi.
De vele meegereisde supporters uit Geesteren zagen in Holten een STEVO dat er op gebrand was om de eerste plaats op de ranglijst niet meer uit handen te geven.
Al in de 11e minuut kwam het op 0-1 toen Bram Tibbe de bal in de voeten schoof van Jelle Linneman, die onberispelijk raak schoot.
Mart Veldscholte, enorm op dreef dit seizoen, maakte daarna de 0-2 en STEVO zat met deze stand al vroeg op rozen.
Na de pauze wist Joes Masselink, na een mooie solo, de stand te vergroten naar 0-3. Eerst nu was Holten in staat wat terug doen, maar verder dan dit ene doelpunt kwam de thuisploeg niet meer. Weer Mart Veldscholte, nu met het hoofd, en ook Joes Masselink met zijn tweede van de middag schoten STEVO naar een 1-5 overwinning.
Na het laatste fluitsignaal gingen de handen de lucht in bij spelers, staf en supporters van STEVO. Zeer terecht omdat de titel in handen kwam kwam van de ploeg die er het meeste recht op had.
Het jeugdbestuur van STEVO was aanwezig in Holten om hun felicitaties over te brengen en lof uit te spreken. Zaterdagavond vanaf 20.30 uur wordt in zaal Kottink een feestje gevierd waar iedereen van harte welkom is.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon