STEVO met 6-4 onderuit tegen FC Suryoye.

geplaatst op: 05-03-2023

STEVO met 6-4 onderuit tegen FC Suryoye
In een doelpuntrijke wedstrijd moest STEVO zondagmiddag in Enschede met 6-4 het onderspit delven tegen FC Suryoye, de ploeg waar trainer Otto Krabbe volgend seizoen de scepter zwaait.
De STEVO trainer zag een met veel passie spelend Suryoye, dat eigenlijk misschien wel iets te laag op de ranglijst staat.
STEVO kon het niet bolwerken tegen de dadendrang van de Suryoye elf. Het begin zag er nog wel alleraardigst uit voor STEVO en het nam brutaal weg zelfs een 0-2 voorsprong, door een benutte penalty van Joes Masselink en een mooi lobje over er de keeper van Bram Tibbe.
De kans op 0-3 liet STEVO liggen en trainer Paul Krabbe van Suryoye schreeuwde zijn mannen naar voren. Niet zonder resultaat want STEVO moest steeds verder terug.
De aansluitingstreffer liet niet lang op zich wachten en STEVO wist met veel moeite de 1-2 voorsprong tot de rust vast te houden. Na de thee had Joes Masselink met een prima schot de mogelijkheid om STEVO weer verder op voorsprong te zetten. De bal ging rakelings langs de paal naast het doel.
Suryoye was niet onder de indruk en met veel druk op de bal legde de ploeg STEVO het vuur aan de schenen en dat de 2-2 gelijkmaker viel was niet onlogisch.
Suryoye wilde nog meer dan een gelijk spel en in een tijdsbestek van 5 minuten scoorden de Enschedeers drie keer en stond STEVO zomaar op een 5-2 achterstand. Ongeloof op de bank bij STEVO en ook bij haar supporters.
STEVO deed hierna nog wel iets terug, 5-3 door JoesMasselink, maar kon niet voorkomen dat ook Suryoye nog een keer het net wist te vinden, 6-3.
STEVO kreeg in de slotfase nog enkele goede kansen om de pijn wat te verzachten maar de sluitpost van Suryoye hield prima stand.
Een pijnlijke 6-4 nederlaag voor het elftal van trainer Otto Krabbe, dat koploper Bon. Boys verder ziet weglopen na de winst op de Tukkers.
Zondagmiddag 12 maart komt Eilermark naar de Peuverweide. De aanvang is om 14:00 uur.