Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 05 December 2021 - 14:00
 vs 

STEVO ontvangt Rohda Raalte thuis.

STEVO ontvangt Rohda Raalte thuis.

geplaatst op: 23-11-2021

Mede koploper in de eerste klasse Rohda Raalte is zondagmiddag op de Peuverweide de tegenstander van STEVO. Acht keer kwamen beide ploegen sinds het seizoen 95/96 tegen elkaar uit in Geesteren. Slechts één keer wist Rohda met de volle buit huiswaarts te keren. STEVO won vier keer en speelde drie keer gelijk in de laatste 3 seizoenen. Mooie statistieken voor STEVO tegen deze gerenommeerde tegenstander in het amateurvoetbal, waar de ambitie vast hoger ligt dan de eerste klasse. Tot nu toe doen ze in ieder geval nog volop mee in de strijd om de titel. 

STEVO moet zondag proberen zout in de wond te strooien van Rohda. Die mogelijkheid bestaat zeker afgaande op het spel wat de ploeg van trainer Otto Krabbe op de mat legt dit seizoen. Aan het puntentotaal wat STEVO heeft verzameld is dit weliswaar nog niet af te zien, maar het kwartje zal zeker binnen afzienbare tijd de goede kant op vallen. Afgelopen zaterdagavond  tegen het hooggeplaatste Voorwaarts werd de ploeg uit Twello in de tweede helft volledig onder de voet gelopen. Had de wedstrijd vijf minuten langer geduurd waren de punten waarschijnlijk mee terug in de bus naar Geesteren gegaan. Het zelfvertrouwen bij STEVO is ondanks de nederlaag tegen Voorwaarts toch weer danig opgekrikt. 

De ploeg kan voetballend mee in de eerste klasse zo is gebleken in deze beginfase van de competitie, nu de punten nog. Zondagmiddag een mooie gelegenheid om tegen Rohda te laten zien wat het werkelijk in de mars heeft. 
De steun van de supporters, door de coronamaatregelen, zal gemist worden maar de ploeg is volwassen genoeg om hier mee om te gaan. Spelers en staf succes. Om 14:00 is de aftrap.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon