STEVO’s Crowd actie in een nieuw jasje: speler zoekt fan!

geplaatst op: 09-01-2020

Voorzitter Eddy Droste refereerde er afgelopen zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie al even aan: een nieuwe opzet van de Crowd actie. Het is alweer enkele seizoenen geleden dat we bij Stevo zijn begonnen met deze zogenaamde Crowd actie als vervanging van de jaarlijkse donateursactie die jarenlang gebruikelijk was. Na een flitsende start lopen de inkomsten echter ieder jaar verder terug. Het blijkt steeds lastiger te zijn om vrijwilligers te vinden die bereid zijn zich jaarlijks voor de vereniging in te spannen voor het werven van nieuwe donateurs.

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering van oktober 2019 hebben we dan ook aan onze leden gevraagd om hierin mee te denken. Het bestuur heeft vervolgens verschillende opties overwogen en daarna gekozen om eenmalig een actie op touw te zetten waarmee we een groot aantal donateurs (Big Fans) hopen te werven die zich blijvend aan de vereniging willen verbinden voor € 50 per seizoen.

Aan het Big Fan lidmaatschap zijn een aantal voordelen verbonden. In ruil voor de jaarlijkse ondersteuning, ontvangt een Big Fan het volgende:

  • Ieder seizoen 2 jaarkaarten die recht geven op vrije toegang bij de thuiswedstrijden van Stevo 1
  • Gratis koffie in de rust bij de thuiswedstrijden van Stevo op vertoon van de Big Fan kaart
  • Vermelding in de presentatiegids
  • Per seizoen een verloting met geldprijzen

Daarnaast ontvangt een nieuwe Big Fan nu eenmalig een mooi welkomstcadeau in de vorm van een leuk Stevo aandenken!

Om de actie te doen slagen, vragen we eenmalig de hulp van onze leden. Wat is de bedoeling? In plaats van een jaarlijkse Crowd actie waarbij de leden langs de deuren moeten, starten we nu een eenmalige wervingscampagne voor Big Fans. Ieder spelend Stevo lid wordt gevraagd om één nieuwe Big Fan aan te dragen. Dus speler zoekt fan!

Overigens kan een Big Fan kaart ook worden afgenomen door een groep personen, om zodoende de kosten te delen. Zo kunnen dus ook vriendengroepen, buren, je werkgever of collega’s, ouders, grootouders, etc. Big Fan worden. Wellicht dat dit onze leden kan helpen om een nieuwe Big Fan aan te dragen.

De voorbereidingen van de actie zijn inmiddels in volle gang. De komende weken worden de leiders van alle teams geïnformeerd. Van hen vragen we om de actie te steunen en hun spelers te motiveren en enthousiasmeren. Want “nothing great was ever achieved without enthusiasm”, en dat begint bij ons als bestuur, de crowd commissie, maar zeker ook bij de leiders die we hierin hard nodig hebben.

We zullen ook regelmatig via website en social media van ons laten horen betreffende de voortgang van deze actie. We hopen dat we mogen rekenen op onze leden en gaan er vanuit dat we samen een mooi aantal nieuwe Big Fans mogen verwelkomen!

Namens het bestuur van de R.K.V.V. STEVO      

Leon Kroeze   -   Penningmeester                                          

Namens de crowd commissie  

Rick Huis in ‘t Veld                                                                                              

Jan Telgenhof oude Koehorst

Bart Lohuis

Erik Sonder

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon