STEVO-selectietrainers voor seizoen 2024-2025 bekend

STEVO-selectietrainers voor seizoen 2024-2025 bekend

geplaatst op: 29-03-2024

De technische commissie van de STEVO-jeugd is verheugd te melden dat de selectietrainers voor aankomend seizoen bekend zijn. Nadat onlangs het contract met nieuwe hoofdjeugdtrainer Niels Kreuwel ondertekend is, zijn gisteravond de contracten voor de trainers van JO17-1, JO15-1 en JO13-1 ondertekend.


JO17-1: Aankomend seizoen zal Niels Kroeze het JO17-1 team van STEVO onder zijn hoede nemen. Niels keert na een afwezigheid van 12 jaar terug op het oude nest. In het verleden heeft hij onder andere JO13-1 bij STEVO getraind, en was hij als keeper binnen onze vereniging actief. Daarna is hij achtereenvolgens trainer geweest bij jeugdteams van DETO, PH en TVC'28 en SDC'12. Bij de 2 laatstgenoemde was hij ook trainer van JO17-1. Verder heeft Niels ook het tweede elftal van KOSC getraind. Momenteel is hij trainer van het tweede elftal van Juventa in Wierden. De technische commissie is blij dat Niels, die een ruime schat aan ervaring meebrengt, ons JO17-1 elftal komend jaar van oefenstof gaat voorzien. 
JO15-1: Bjorn Waaijer maakt komend seizoen de overstap van JO13-1 naar JO15-1. Bjorn heeft zich afgelopen seizoen bewezen als een fanatieke jeugdtrainer met een goede kijk op het voetbalspel. Een elftal opbouwen en daarbij oog voor de individuele kwaliteiten van de spelers is iets wat hem kenmerkt.
JO13-1: Dit elftal zal komend seizoen getraind worden door Joes Masselink en Thomas Hilberink. Joes is momenteel nog assistent-trainer bij JO17-1 en Thomas is trainer bij JO11-1. Ze maken gezamenlijk de overstap naar JO13-1. Dit ambitieuze duo, beiden actief voetballer in STEVO 1, zal hun uitgebreide kennis overdragen op de jonge spelers. De technische commissie is blij dat deze echte STEVO-mannen deze rol samen gaan oppakken.
Ten Slot heeft Frank Snijders aangegeven ook volgend seizoen de oudste jeugdkeepers te voorzien van oefenstof.
De komende tijd zal de technische commissie samen met de trainers de invulling van het kader van de elftallen oppakken.
Met deze groep trainers zien we het komende seizoen vol vertrouwen tegemoet!

Technische commissie STEVO jeugd

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon