Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

STEVO thuis tegen het sterke Rohda Raalte

geplaatst op: 15-05-2018

Eerste Pinksterdag is voor velen een dag om er alleen of met de familie gezellig op uit te trekken. Nog niet voor de eerste selectie van STEVO, dat thuis op de Peuverweide het sterke Rohda Raalte naar een nederlaag moet spelen. Mocht dat lukken dan is het op de Peuverweide nadien ook zeker goed vertoeven.
Een wedstrijd ook waar zondag iets op het spel staat. Voor STEVO lijfsbehoud in de eerste klasse en voor Rohda is winst nodig om in de nacompetitie, voor promotie naar de hoofdklasse, een tussenronde te ontlopen. Rohda heeft namelijk al een periodetitel op zak en wil proberen middels de nacompetitie te promoveren naar de hoofdklasse.
 Hoe gek het ook klinkt voor STEVO is promotie naar de hoofdklasse ook nog steeds mogelijk. Wint het namelijk van Rohda en ook nog de laatste wedstrijd uit tegen NEC Nijmegen, dan is STEVO verzekerd van de derde en laatste periode. Hoe mooi zou dat zijn, een nacompetitie toetje, na een toch wel slopend seizoen waar de eerste helft ronduit slecht was en een tweede seizoenshelft met een totaal ander STEVO in positieve in, waar veel punten werden gehaald en ook het spel het aanzien meer dan waard was.
Twee keer nog moet STEVO alles geven in de reguliere competitie. Met de over mijn lijk mentaliteit van de wedstrijd tegen Rigtersbleek, afgelopen zondag, is er van alles mogelijk voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis.
Graag zien we ook dat de supporters eerste Pinksterdag een paar uurtjes de tijd nemen om onze jongens in de laatste thuiswedstrijd van de competitie te ondersteunen. Om 14:00 uur is de aanvang onder mooie zomerse omstandigheden, zo is voorspeld door de weergoden.
Kom gerust op tijd. Het vernieuwde terras nodigt uit, onder de eikenbomen voor de kantine, om gezellig met elkaar een drankje te doen en al vast een voorspelling te geven voor dit ongetwijfeld spannende duel.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon