STEVO vierde op gemeentelijk futsal-toernooi

geplaatst op: 27-12-2018

STEVO is Tweede Kerstdag als vierde geëindigd op het gemeentelijk futsal-toernooi in sporthal De Vlaskoel. Om plek drie verloor het tegen SV Vasse met 3-2. De organiserende vereniging SV Vasse mocht het team van TVC ’28 als winnaar uitroepen.  Het werd 6-2 in de finale tegen MVV ’29.  Daarmee prolongeerden de Tubbergenaren hun titel van vorig jaar.

STEVO begon in de poule met een 1-0 overwinning tegen MVV ’29. Roy Wigger was de doelpuntenmaker. Tegen het team van De Tukkers moesten de mannen van coach Alfons Kruiper met 2-1 het onderspit delven. Voor STEVO scoorde opnieuw Roy Wigger. In de laatste poulewedstrijd tegen Reutum was Remon Kruiper op schot. In de met 4-1 gewonnen wedstrijd maakte hij alle doelpunten voor STEVO.

STEVO werd hiermee tweede in de poule en mocht het in de kruisfinale opnemen tegen de nummer één van de andere poule TVC ’28. Het duel eindigde onbeslist in een 1-1. Opnieuw Remon Kruiper scoorde voor STEVO. Bij het strafschoppen nemen was TVC met 4-3 te sterk voor STEVO. STEVO ging daarna voor plek drie en vier met 3-2 onderuit tegen SV Vasse. VCF Fleringen ontving van de Rabobank de beker voor sportiefste vereniging in het afgelopen jaar.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon