STEVO zoekt assistent scheidsrechter voor haar eerste elftal

STEVO zoekt assistent scheidsrechter voor haar eerste elftal

geplaatst op: 02-07-2022

Voor komend seizoen (2022-2023) is voetbalvereniging STEVO op zoek naar een assistent-scheidsrechter/grensrechter voor het eerste elftal. Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse en speelt haar wedstrijden op zondag. 

In deze functie ben je tijdens wedstrijden van het eerste elftal verantwoordelijk voor het assisteren van de KNVB-scheidsrechter van dienst. De tijdsbesteding vindt hoofdzakelijk plaats op zondagmiddagen met een standaardspeeltijd van 14.00 uur. 

Ben of ken jij een vrijwilliger die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van de staf van het eerste elftal en op niveau ervaring op te doen als grensrechter? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ook jonge scheidsrechters (vanaf 16 jaar) zijn van harte welkom om contact op te nemen. Ervaring als scheidsrechter of grensrechter is een pré, maar is absoluut niet noodzakelijk. 

Als je interesse hebt of eens nader kennis wilt maken, neem dan contact op met ons via secretaris@stevo.nl of bel gerust met onze voorzitter Eddy Droste (06-45 77 26 04).

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon