STEVO zondag in Nijmegen tegen Quick 1888

geplaatst op: 06-03-2018

De eerste selectie van STEVO speelt zondagmiddag in Nijmegen tegen het vlaggenschip van Quick 1888. STEVO en Quick staan in punten gelijk op de ranglijst van de eerste klasse. De Nijmegenaren hebben nog wel het voordeel dat ze twee wedstrijden minder gespeeld hebben dan STEVO en dus ook zomaar zes punten kunnen uitlopen komen als de inhaalduels in winst worden omgezet.
Daar kan STEVO zondag al wat aan doen door met drie punten terug naar Geesteren af te reizen. Op de Peuverweide wist STEVO het eerste duel in deze competitie met goed voetbal Quick met 3-0 te verslaan. Deze mooie uitslag is alleen geen enkele garantie dat het zondag ook een eenvoudig duel gaat worden.
Nog fris in het hoofd staat, voor diegenen die erbij waren in het vorige seizoen, de forse nederlaag in Nijmegen. Met 6-2 ging STEVO hard onderuit, na een ruststand van 1-1. STEVO stond vlak voor rust nog met 0-1 voor, maar moest toch nog de 1-1 gelijkmaker toestaan in de eerste helft. In de tweede helft was STEVO volledig van de leg en geen schim meer van de ploeg van voor rust. Quick liep eenvoudig uit naar een hoge score.
De technische leiding bij STEVO zal deze week ongetwijfeld op een plan broeden hoe Quick het beste te bestrijden. Wie er zondag getuige van wil zijn moet om 14:00 uur op het sportpark De Dennen aan de Dennenstraat 25 in Nijmegen zijn. We wensen trainer Geert Veldhuis, zijn staf en spelers alle succes en hopen met hen op drie punten voor STEVO.