Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

STEVO zondag naar Rigtersbleek

geplaatst op: 08-05-2018

Alweer een finale zondag voor de eerste selectie van STEVO. Met nog drie wedstrijden te gaan, moet nu geprobeerd worden om Rigtersbleek in Enschede de punten afhandig te maken. Een hele klus voor trainer Geert Veldhuis en zijn manschappen.

Rigtersbleek speelt deze week nog eerst het inhaalduel thuis tegen Schalkhaar.In Geesteren zal deze wedstrijd nauwlettend gevolgd worden omdat Schalkhaar in punten gelijk kan komen met STEVO als het Rigtersbleek weet te verslaan. De spanning onderin zal dan nog meer toenemen en is er met geen mogelijkheid te zeggen welke clubs de nacompetitie gaan ontlopen.
Zeker acht ploegen komen hiervoor nog in aanmerking.

STEVO heeft alles nog in eigen hand, kort gezegd, doodgewoon alle drie wedstrijden winnen tegen Rigtersbleek, Rohda Raalte en NEC. Dan kan de ploeg van Geert Veldhuis niks gebeuren.
Gezien het spel, de beleving en inzet na de winterstop zeker niet onmogelijk. Het geluk zat alleen tegen in de laatste drie wedstrijden. Het kwartje zal ook weer eens de goede kant opvallen, te beginnen met Rigtersbleek.

In Hengelo tegen BWO was een grote supportersschare uit Geesteren aanwezig om onze jongens te ondersteunen. Mogen we in Enschede ook weer op jullie rekenen? De aanvang tegen Rigtersbleek is om 14:00 uur aan de Van Heekstraat 15 in Enschede.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon