STEVO zondag thuis tegen FC Winterswijk.

geplaatst op: 29-10-2019

Voor STEVO is het zondag thuis tegen FC Winterswijk erop of eronder. Het elftal van trainer Geert Veldhuis kan zich eigenlijk geen puntenverlies meer permitteren na de verloren wedstrijden tegen SC Bemmel en BVC '12. Twee keer winst en vier nederlagen is de score voor STEVO tot nog toe in deze competitie. Vijf ploegen doen het nog minder. Met het aantal van zes punten heeft STEVO er nog twee voor op de tegenstander van zondag FC Winterswijk, dat ook geen hoogvlieger is in dit seizoen. Dat de Achterhoekers de punten ook hard nodig hebben staat buiten kijf.
De verwachting voor de wedstrijd van zondag is, dat het een duel op het scherpst van de snede wordt. Het is afhaken of aansluiten bij de middenmoot.
Het zit STEVO niet mee in deze competitie. Het balletje valt vaak net verkeerd bij de vele kansen die toch wel worden geschapen. Misschien dat de wedstrijd tegen FC Winterswijk voor de ommekeer kan zorgen. In de laatste thuis wedstrijd tegen TVC '28 was er veel sfeer rond het veld van onze supporters.
We roepen de STEVO supporters op om zondag tegen FC Winterswijk opnieuw hun gezicht te laten zien. Het elftal kan de steun van de 12e man goed gebruiken. Om 14:00 uur is de aanvang van het treffen tussen STEVO en FC Winterswijk.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon