Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Toekomst verzekerd bij STEVO door gouden lichting.

geplaatst op: 01-12-2018

De toekomst bij STEVO lijkt op het prestatieve vlak verzekerd met een gouden lichting, die er zeer waarschijnlijk aan zit te komen. Het STEVO JO11-1 team werd namelijk zaterdagmorgen in Oldenzaal tegen De Esch JO11-1 kampioen in de hoofdklasse en dat is een prestatie van formaat. Gerenommeerde en veel grotere clubs als Excelsior ’31 en Quick ’20 konden dit seizoen niet tippen aan de voetbalkwaliteiten van het team van trainer Thijs Masselink. Er zit dus wat in het vat voor de toekomst bij STEVO.
Ook De Esch, zesde op de ranglijst, moest er in eigen huis met 1-4 aan geloven. Levi Krikhaar bracht de stand al vrij vlot op 0-1 en Sepp Tijink knalde de bal steehard vanaf twintig meter in het doel, 0-2. Naud Hamer deed met de 0-3 een duit in het zakje. Toen eerst kon De Esch wat terug doen. Boaz Masselink maakte aan alle onzekerheid een einde en schoot STEVO naar een 1-4 overwinning.
Vreugde alom op het kunstgrasveld van De Esch en natuurlijk werd het kampioenschap uitgebreid gevierd. Felicitaties waren er van de aanwezige jeugdvoorzitter Mark Haverkort en bestuurslid Mirjam Harmelink. Het was overigens het eerste kampioenschap van de nieuwe jeugdvoorzitter en dat deed hem goed. De verdiende medailles werden de kampioenen omgehangen en daarna werden de spelertjes door hun meegereisde ouders geknuffeld voor de mooie prestatie.
Ook in Geesteren werd het kampioenschap uitgebreid gevierd met een rondrit door het dorp en een gezellig samenzijn in de STEVO-kantine. Alle betrokken nogmaals van harte gefeliciteerd.

Meer foto's staan op het facebookaccount van STEVO.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon