Twee thuiswedstrijden voor STEVO .

geplaatst op: 30-11-2023

Tot aan de winterstop speelt STEVO nog twee thuiswedstrijden,  komende zondag tegen RKZVC en op zondag 10 december tegen FC Winterswijk. Op zaterdag 20 januari, in het nieuwe jaar, wordt de competitie dan hervat  met opnieuw een thuiswedstrijd tegen DOS '37 uit Vriezenveen.  
Het is erop of eronder voor de mannen van trainer Michiel Mensink de komende weken.  Op de vertrouwde Peuverweide kan STEVO zich geen eigenlijk geen nederlaag meer permitteren. 
In de drie genoemde thuiswedstrijden zal STEVO  boven zichzelf moeten uitstijgen.  Het elftal krijgt veel teveel doelpunten tegen in deze competitie.  Maar liefst 23 goals in 8 wedstrijden. Zaak is dan ook om in de komende wedstrijden de verdediging eerst op orde te hebben. 
STEVO  zal vanuit een gesloten verdediging moeten proberen de tegenstander naar een nederlaag te spelen. Te vaak stond de deur wagenwijd  open. Ongetwijfeld wordt door de trainer daar deze week op gehamerd. De wedstrijd tegen RKZVC is weer op de vertrouwde zondagmiddag en begint om 14:00 uur.

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon