Voshaar Engineering & Machinebouw shirtsponsor van STEVO 9.

Voshaar Engineering & Machinebouw shirtsponsor van STEVO 9.

geplaatst op: 13-09-2020

Chris Voshaar van Voshaar & Engineering Machinebouw heeft zondagmorgen het STEVO 9 elftal, waarin hij zelf uitkomt, verblijd met nieuwe shirts. Een mooi gebaar van deze jonge ondernemer die vlak voor de wedstrijd tegen Langeveen 3 door voorzitter Eddy Droste werd toegesproken. De voorzitter benadrukte de moeilijke periode bij vele bedrijven door de coronacrisis.

Dat Voshaar Engineering & Machinebouw in deze onzekere tijd STEVO ondersteunt werd zeer gewaardeerd door Eddy Droste. Een mooi boeket bloemen werd bij de uitreiking van de shirts aan Chris Voshaar overhandigd. Ook Marco Waaier, leider van STEVO, sprak de shirtsponsor lovend toe, waarna  Voshaar, spelers en begeleiding coronaproof op de foto gingen.

Onderstaand de kwaliteiten van Voshaar Engineering & Machinebouw, met het motto... Eerst denken. Dan doen!

Voshaar Engineering en Machinebouw is opgericht in 2016 en is gevestigd in het landelijke Harbrinkhoek, aan de Voshaarsweg 5 onder de rook van Almelo. In het bedrijf heerst de Twentse cultuur volgens eigenaar Chris Voshaar “Hard werken, eerlijkheid en eenvoudige oplossingen voor complexe problemen met oog voor het uiterlijk.”
Er zijn niet twee projecten die hetzelfde zijn. Soms zijn er bestaande managementstructuren op los te laten. Soms is het beter van het project zelf uit te gaan en het project in te delen vanuit kennis en ervaring met de materie.
Voshaar Engineering en Machinebouw werkt niet vanuit een stringent management principe. Zij proberen kennis en ervaring te combineren met die van de klant. Daaruit ontstaat vaak gemakkelijk een structuur, een volgorde en een planning. Natuurlijk kunnen zij ook meedraaien in diverse soorten projectmanagement.

Denkt u aan kwaliteitsverbetering van uw productie? Wilt u productiekosten reduceren? Zijn de werkomstandigheden van uw medewerkers voor verbetering vatbaar? Moet uw productiecapaciteit verhoogd worden? Zoekt u frisse ideeën voor technische uitdagingen? Dan bent u bij Voshaar Engineering & Machinebouw aan het juiste adres.
Zij nemen uw vraag en wensen op en vertalen dat in ideeën en conceptoplossingen, kortom engineeren tot op detail niveau en verzorgen van de machinebouw en inbedrijfstelling.


 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon