Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Vrijwilligerscommissie gaat weer om tafel

geplaatst op: 27-11-2018

Zoals al eerder op onze website vermeld, gaat de vrijwilligerscommissie van Stevo weer om tafel met de verschillende teams en hun ouders. De afgelopen weken hebben in het teken van voorbereiden gestaan met o.a. een inventarisatie bij de verschillende commissies. Er is in beeld gebracht waar behoefte aan extra handjes is en we zijn daarnaast natuurlijk altijd benieuwd naar input en de mening van onze leden.

Vanaf aanstaand weekend vinden de eerste bijeenkomsten plaats. Deze worden zoveel mogelijk gepland voor of na een wedstrijd of training. Aan de leiders van de teams de oproep om je spelers hiervan op de hoogte te brengen en ze uit te nodigen voor deze bijeenkomst. De leiders ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van ons per mail.

Wij vragen de teams om gehoor aan de uitnodiging te geven en bij ons aan te schuiven op het geplande moment. Afhankelijk van jullie input hoeft de bijeenkomst maar een kwartier tot half uurtje per team te duren. Wij hopen dat we in dat kleine beetje tijd dat we van jullie vragen, jullie zien op het aangegeven tijdstip!

Graag tot dan!

 

Vrijwilligerscommissie Stevo

Paul Gehring
Nico Wermelink

Richard Mensen
Leon Kroeze

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon