Volgende wedstrijd STEVO 1
Donderdag 26 Mei 2022 - 14:00
 vs 

Wijkvoetbal Geesteren in juni op de rol

Wijkvoetbal Geesteren in juni op de rol

geplaatst op: 30-03-2022

Na 2 jaren afwezigheid door Corona, zal het welbekende wijkvoetbal dit jaar eindelijk weer doorgang kunnen vinden. De opzet is hetzelfde als van de laatste editie 2019. Per avond vinden er vier wedstrijden plaats (2 wedstrijden op het hoofdveld en 2 wedstrijden op het kunstgrasveld). De duur van de wedstrijden is ongewijzigd, namelijk 2 x 22,5 minuut. De finalewedstrijden duren 2 x 20 minuten.
 
Er wordt gestreden met dezelfde 12 (samengevoegde) wijken als de laatste editie 2019 en dat op de volgende data:
- dinsdag 7 juni
- donderdag 9 juni
- dinsdag 14 juni
- donderdag 16 juni (Finalewedstrijden)

De bijdrage per wijk bedraagt net zoals altijd € 30,00.
De commissie gaat er vanuit dat alle wijken dit jaar weer mee doen. Mocht een wijk niet mee kunnen doen, dan graag voor 1 mei as. een berichtje terug aan de organisatie.

De commissie Paul Gehring, Ben Steggink, Ben Kottink, Peter Haverkort en Jan Telgenhof Oude Koehorst  wil benadrukken:  "wijkvoetbal is van en voor iedereen. Dus ook niet-voetballers kunnen meedoen. Wijkvertegenwoordigers, probeer ook deze mensen actief te benaderen".

De loting zal ergens begin mei 2022 plaatsvinden. Nadien krijgen de wijkvertegenwoordigers dan weer een mail met de poule- en wedstrijdindeling, en waar nodig aanvullende informatie.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon