Zaterdag 8 juni het 9e Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi .

geplaatst op: 21-05-2024

Op Sportpark de Peuverweide, de thuishaven van STEVO, wordt zaterdag 8 juni voor de negende keer een groot voetvolleytoernooi gehouden met in totaal 60 teams. Voor de vijfde keer is het toernooi vernoemd naar sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede van Gerard Wesselink en Nico Buunk, gevestigd op het bedrijventerrein De Marssteden, en sinds de oprichting in 2013 gestaag gegroeid.
De organiserende commissie van het voetvolleytoernooi , Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder zijn nog steeds heel blij met deze sponsor, die het toernooi een warm hart toedraagt.

De eerdere 8 edities vonden allen plaats onder zomerse temperaturen en kenmerkten zich door één en al gezelligheid waar sportief bezig zijn op de velden en ontspanning rondom de wedstrijden hand in hand gingen.
Vanaf het moment dat begin dit jaar de inschrijving bekend werd gemaakt stroomden de aanmeldingen voor het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi weer binnen. Enkele teams staan op de reservelijst omdat 60 het maximum is. 
Aan belangstelling opnieuw geen gebrek, een teken dat deze activiteit van voetbalvereniging STEVO ontzettend leeft in Geesteren.

De genoemde commissie laat niks aan het toeval over en zorgt ervoor dat deelnemers en publiek een topdag beleven. Meedoen aan het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi en de dag gezellig met elkaar doorbrengen vind de commissie even belangrijk als winnen. "Tenslotte kan er maar één van de zestig teams de beste zijn", zo vinden zij.  
Vele scheidsrechters verlenen hun medewerking aan het tellen van de punten en het naleven van de spelregels tijdens de wedstrijden.

Verder ligt het in de bedoeling om ook dit jaar weer alle zestig teams op de foto vast te leggen.
Naast de sportieve prestaties op de velden, wordt ook veel aandacht besteed aan het randgebeuren, niemand hoeft zich te vervelen. Op een gezellig terras voor de kantine is er volop gelegenheid voor een natje en een droogje. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Iedereen is welkom om het toernooi te bezoeken en de deelnemers aan te moedigen.
Tegen de klok van 13.30 uur worden de 60 teams verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn door de commissie met koffie en cake en de teams mogen de sfeer van het toernooi alvast proeven. Mocht een team of wat voor reden afzeggen, staan reserveteams gereed om mee te doen. Na een kort welkomstwoord door de organisatie nemen de wedstrijden om 14.00 uur een aanvang. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden.
De kleine finale in de Wesselink-Buunk Arena wordt om 19.00 uur gespeeld. De grote finale volgt een half uur later. Voor de winnaar van het toernooi is naast een prijzenbedrag een grote wisselbokaal beschikbaar. De nummers twee, drie en vier ontvangen eveneens een leuk prijzenbedrag.
Het team Magic Four dat al 5 edities op haar naam schreef verdedigd de wisselbeker. 
Sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk zullen na de finale de prijzen uitreiken. De after-party zal ongetwijfeld ook weer een gezellig gebeuren worden.

De hoop is bij de voetvolley-commissie dat zaterdag 8 juni de weergoden de organisatie goed gezind zijn, dan zal niks een geslaagde 9e editie van het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi in de weg staan.

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon