Smovey Wandelen

SMOVEY WALKING is een vorm van sportief wandelen met verschillende Workouts (indien het regent wordt uitgeweken naar de sporthal).

 

  Betere hersenen coördinatie  

  Stimulering reflexzones  

  Beter in balans  

Ons brein is verdeeld in twee helften. De rechterhelft regelt gevoelens en fantasieën. De linkerhelft zorgt voor kritisch en analytisch denken en spraak en communicatie. Smovey activeert en coördineert beide helften door bilaterale beweging en ontwikkeling.

Aan de binnenkant van de palm en aan de achterkant van de hand bevinden zich reflexzones voor bijna alle organen en klieren van het lichaam. Smovey stimuleert deze reflexzones door subtiele trillingen en heeft een zeer positief effect op deze organen en klieren.

 

Door middel van specifiek gerichte balansoefeningen, kunt u de verbinding in uw spierstelsel verfijnen en plotselinge bewegingen in uw dagelijks leven overwinnen, wat helpt om vallen en letsel te voorkomen!

 

Prikkelt cellen en zenuwen

 

Smovey wandelen

 
 

De trillingen van de kogeltjes binnen in de ringen werken positief op de meridianen, zijn activerend en harmoniserend. 

 

Ze prikkelen alle cellen en zenuwen en activeert de lichaamscellen.

gewoon ontzettend leuk om te doen!

 

 

Smovey wandelen is met name bedoeld voor: Iedereen die een beter conditie wil opbouwen en speciaal voor mensen met lichamelijke klachten zoals: Parkinson, MS, Diabetes, Hart en vaatziekten, Artrose en Obesitas. 

 

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon