Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Maart 2023 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuwsarchief

Digitaal Programmaboekje Henk Droste Toernooi

20-06-2022

Voor de deelnemende verenigingen aan het Henk Droste JO-08 en JO-09 toernooi

Beste sportvrienden,
 
Bijgaand ontvangt u het digitale programmaboekje  voor het “Henk Droste JO8-JO9  toernooi”, op zaterdag 25 juni 2022. 

https://www.stevo.nl/fileupload/BoekjeHenkDrostetoernooi25juni2022.pdf 

Het boekje is bestemd voor uw deelnemende teams. Wij verzoeken u de boekjes te verspreiden naar de leiders van de betreffende teams. 
NB: elk team dient zich bij aankomst te melden in het wedstrijdsecretariaat, waar onder andere een aantal consumptiebonnen aan elk team worden verstrekt. Hier worden ook de gedrukte boekjes uitgereikt aan de teams.
 
Tevens wordt door onze sponsoren Slagerij Hemmer, Bakkerij De Kraai en Droste Bejah het mogelijk gemaakt dat voor elke speler en leider een traktatie beschikbaar is.
 
Bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens op “De Peuverweide!”
  
Met vriendelijke sportgroet,
 
Nick Harmelink & Joost Kock
 

Henk Droste JO8-JO9 toernooi op zaterdag 25 juni

01-04-2022

Na een afwezigheid van twee jaar organiseert de toernooicommissie van de R.K.V.V. STEVO-Jeugd op zaterdag 25 juni voor de vijfentwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi, wat financieel zal worden ondersteund door Slagerij Hemmer uit Geesteren.
De toernooicommissie Nick Harmelink en Joost Kock hebben diverse verenigingen uitgenodigd om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen, als afsluiting van dit voetbalseizoen of ter voorbereiding voor komend seizoen.
Ook dit jaar zijn voor deelname aan het toernooi geen kosten verbonden. Voor elk team dat meedoet is een beker beschikbaar.
Verenigingen die besluiten aan het STEVO F-toernooi mee te doen, worden vriendelijk verzocht het antwoordformulier wat ze hebben ontvangen zo volledig mogelijk in te vullen en te retourneren.
De commissie wil graag zo spoedig mogelijk een overzicht van de verenigingen die willen deelnemen aan het toernooi. In verband hiermee is het verzoek om het inschrijfformulier wat ze hebben ontvangen voor 24 april 2022 terug te sturen aan  Nickharm@hotmail.com
Het aantal deelnemende teams is beperkt tot 40, dit om opnieuw een vlekkeloos verloop van het toernooi te garanderen. 
Indien wordt besloten om niet aan het toernooi deel te nemen, dan wordt het op prijs gesteld dat het het inschrijfformulier toch retour wordt gezonden per post, of anders per e-mail aan Nick Harmelink email: Nickharm@hotmail.com
De inschrijving zal voor 3 juni 2022 schriftelijk worden bevestigd.
De toernooicommissie wenst aļle deelnemende verenigingen succes toe en bovenal een gezellige dag.

Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi zaterdag 18 juni met 60 teams

23-05-2022

Op Sportpark de Peuverweide, de thuishaven van STEVO, wordt zaterdag 18 juni voor de zevende keer een groot voetvolleytoernooi gehouden met in totaal 60 teams. Voor de derde keer is het toernooi vernoemd naar sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede van Gerard Wesselink en Nico Buunk,  gevestigd op het bedrijventerrein De Marssteden, en sinds de oprichting in 2013 gestaag gegroeid. 
De organiserende commissie van het voetvolleytoernooi , Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder zijn heel blij met deze sponsor, die het toernooi een warm hart toedraagt. 
Drie jaar achtereen vond het voetvolley-toernooi geen doorgang. In 2019 door de natte weersomstandigheden en in 2020 en 2021 door het Corona virus. De eerdere zes edities vonden allen plaats onder zomerse temperaturen en kenmerkten zich door één en al gezelligheid waar sportief bezig zijn op de velden en ontspanning rondom  de wedstrijden hand in hand gingen. 
Vanaf het moment dat begin dit jaar de inschrijving bekend werd gemaakt stroomden de aanmeldingen voor het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi weer binnen. Aan belangstelling dus opnieuw geen gebrek, een teken dat deze activiteit van voetbalvereniging STEVO ontzettend leeft in Geesteren. 
De genoemde commissie laat niks aan het toeval over en zorgt ervoor dat deelnemers en publiek een topdag beleven. Meedoen aan het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi en de dag gezellig met elkaar doorbrengen vind de commissie  even  belangrijk als winnen. "Tenslotte kan er maar één van de zestig teams de beste zijn", zo vinden zij.  26 Scheidsrechters verlenen hun medewerking aan het tellen van de punten en het naleven van de spelregels tijdens de wedstrijden. 
Verder ligt het in de bedoeling om ook dit jaar weer alle zestig teams op de foto vast te leggen.
Naast de sportieve prestaties op de velden, wordt ook veel aandacht besteed aan het randgebeuren, niemand hoeft zich te vervelen. Op een gezellig terras voor de kantine is er volop gelegenheid voor een natje en een droogje. DJ Bossel zorgt daarbij voor de muzikale noot. Iedereen is welkom om het toernooi te bezoeken en de deelnemers aan te moedigen. 
Tegen de klok van 13.30 uur worden de 60 teams verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn door de commissie met koffie en cake en de teams mogen de sfeer van het toernooi alvast proeven. Mocht een team of wat voor reden afzeggen, staan reserveteams gereed om mee te doen. Na een kort welkomstwoord door de organisatie nemen de wedstrijden om 14.00 uur een aanvang. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden.
De kleine finale in de Wesselink-Buunk Arena wordt om 19.00 uur gespeeld. De grote finale volgt een half uur later. Voor de winnaar van het toernooi is naast een prijzenbedrag een grote wisselbokaal beschikbaar. De nummers twee, drie en vier ontvangen eveneens een leuk prijzenbedrag. 
De laatste winnaar team Magic Four met Thijs Masselink, Niels Keppelink, Onno Leus en Robert Hegeman verdedigen de wisselbeker.
Sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk zullen na de finale de prijzen uitreiken. De after-party zal daarna nog geruime tijd worden voortgezet. 
De hoop is bij de voetvolley-commissie dat zaterdag 18 juni de weergoden de organisatie goed gezind zijn, dan zal niks een geslaagde zevende editie van het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi in de weg staan. 
Op de foto de organisatie en sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk.

laatste poulewedstrijden gespeeld op wijkvoetbaltoernooi

14-06-2022

Op het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren werden dinsdagavond de laatste poulewedstrijden gespeeld. Op sportpark de Peuverweide speelde Sekboer 1-1 tegen 't Kempke.  Muldershoek/Venweg kreeg met 4-0 aan de broek van Geesteren Zuid. Peuverhoek zette Herminkhoek met 3-0 opzij en Eskerhoek tenslotte speelde 0-0 tegen Dorp Oost/Dorp West.
Donderdagavond zijn de finalewedstrijden. 
Sekboer speelt dan tegen Peuverhoek en in de andere confrontatie maken Geesteren Zuid tegen Dorp Oost/West uit wie naar de finale gaat. Om 21.30 uur is de uitreiking van de wisselbeker aan de winnaar van het wijkvoetbaltoernooi in de STEVO-kantine

Kaderfeestavond  STEVO op vrijdag 24 juni

06-06-2022

Geachte Sportvriend(in)

Op vrijdagavond 24 juni organiseert STEVO haar jaarlijkse kaderfeestavond in het clubgebouw.
Deze afsluitende kaderfeestavond  wordt dit jaar wederom georganiseerd voor het kader van de jeugd en senioren afdeling.
Wij willen graag met jullie het seizoen afsluiten met een leuke activiteit en een hapje en drankje.
Voor het eerste gedeelte van de avond heb je een fiets nodig!
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar in de STEVO-kantine.
Tevens zal er afscheid worden genomen van kaderleden die stoppen na dit seizoen.
In verband met de catering graag voor 17 juni  doorgeven indien je aanwezig bent via jeugdbestuur@stevo.nl 


Met vriendelijke groet,
RKVV STEVO- Feestcommissie

STEVO 2 strijdend ten onder en speelt volgend seizoen 1e klasse

13-06-2022

Dit keer geen wedstrijd verslag maar een gevoel en terugblik door trainer Richard de Boer van STEVO  2

“the day after” na een zwaar seizoen met veel ups and downs. Maar ook een seizoen van trots op deze groep en om bij STEVO te mogen werken. Het was een pittig jaar, een roulerende selectie met steeds andere opstellingen….spelers die gemotiveerd vanuit het 4e en 3e kwamen en een mix vormden met de spelers uit 2 en 1, een gemêleerd gezelschap een mooie uitdaging. Voetballend kwamen we in veel wedstrijden tekort, maar zijn we gedurende het seizoen zeker wel in gegroeid en daarnaast wisten we veel te compenseren met een enorme dosis wilskracht en strijd. Door te compenseren elke week weer heb je misschien ook het antwoord op de vele verwachte (na Corona ) blessures en dit zal zeker aan bod komen in de evaluatie. Maar ook kijk in de spiegel, geef je nu echt alles op een training om zondag wedstrijd fit te zijn…mijn eerste seizoen bij STEVO, terwijl ik voorafgaand nog zei. ik wil hier in de keuken kijken en onderdeel zijn van die STEVO familie en om te zien en te ervaren wat dat STEVO gevoel nu is en dat uiteindelijk STEVO altijd boven komt drijven en zich handhaafd. Nu zowel STEVO 1 als 2 gedegradeerd absoluut Kloten gevoel. Maar er realistisch naar kijkend, had dit kunnen gebeuren en is het dus uiteindelijk ook gebeurd. Maar ik ben ook trots, trots op onze band, jullie te leren kennen en in de club te mogen kijken. Een club die passie, betrokkenheid, gezelligheid en binding uitstraalt. Blijf wie je bent, want dat maakt je uniek. Maar kijk ook kritisch naar jezelf…waar een deur sluit gaat er ook weer één open met weer andere en nieuwe uitdagingen. Het is een eer om met jullie te werken en ook al zijn we het niet altijd met elkaar eens, er blijft respect. Dankjewel voor dit seizoen mannen van STEVO 2 en we heten niet voor niets STEVO, STEeds VOoruit. Dus Hup STEVO…volgend jaar gaan we knallen en verder met ontwikkelen, opleiden, plezier hebben en presteren.
 

STEVO volgend seizoen in de 2e klasse.

12-06-2022

Het vlaggenschip van STEVO is zondag gedegradeerd naar de tweede klasse van de KNVB. 
In de nacompetitiewedstrijd tegen Union moest het elftal van trainer Otto Krabbe in de verlenging met 1-3 de meerdere erkennen in Union uit Malden,  een dorp onder de rook van Nijmegen. Tachtig minuten lang leidden de de rood-gelen van STEVO met 1-0, door een prachtige goal van Mauro Plegt in de eerste minuut. 
Niet geheel onverdiend omdat het de meeste kansen creëerde in de wedstrijd, maar de finesse op meer doelpunten ontbrak.  Maarten Gelhever trok in de 80e minuut aan de noodrem in de hoek van de zestien meter en dat kwam STEVO duur te staan.  De strafschop op de welbekende Panenka manier genomen trof doel en die tegenslag vlak voor tijd  kwam STEVO niet meer te boven, wat het ook probeerde. 
Tweede klasser Union, toch geen onoverkomelijke tegenstander, was in de verlenging de meest gelukkige en in de eerste minuut en laatste seconde van de extra speeltijd werd nog een keer het net gevonden en mogen de Gelderlanders de nacompetitie deze week voortzetten. 
STEVO gaat volgend seizoen in de tweede klasse proberen het verloren terrein terug te winnen. De derby tegen TVC '28 behoort even tot het verleden, maar daarvoor in de plaats wacht de mooie confrontatie tegen De Tukkers uit Albergen en wie weet komt het verrassend presterende Reutum daar ook nog bij. Dit zijn mooie wedstrijden voor de supporters om naar uit te zien. De teleurstelling mag dan groot zijn in het STEVO-kamp over de nederlaag tegen Union, het doel om volgend seizoen het verloren terrein terug te winnen is ook een mooie uitdaging. 
De vele blessures dit jaar hebben STEVO uiteindelijk de kop gekost. Die tegenslag blijft  STEVO volgend seizoen in de tweede klasse hopelijk bespaard en wie weet zit er dan wel weer iets moois aan te komen. 
Trainer Otto Krabbe zal de komende maanden ongetwijfeld voor zichzelf het seizoen nog eens evalueren. De plussen en minnen zullen door hem worden afgewogen en de conclusies daaruit moet STEVO een mooi jaar in de tweede klasse opleveren.

Sekboer en Peuverhoek succesvol op wijkvoetbaltoernooi

09-06-2022

Op de Peuverweide zijn donderdagavond twee poule-wedstrijden op het wijkvoetbaltoernooi gespeeld. Mensinkkamp/Veldhoek/Molenhoek kwam in actie tegen  Sekboer.  Voor Sekboer was het de eerste wedstrijd in dit toernooi en het elftal ging meteen goed van start door Mensinkkamp/Veldhoek/Molenhoek met 1-0 te verslaan. 
Dinsdagavond speelde Mensinkkamp/Veldhoek/Molenhoek nog met 3-3 gelijk tegen 't Kempke. 
De tweede wedstrijd donderdagavond ging tussen Vermolen/West Geesteren  en Peuverhoek. Met 4-0 was Peuverhoek veel te sterk voor Vermolen/West Geesteren, dat dinsdagavond ook al met 3-0 verloor van Herminkhoek en daardoor is uitgeschakeld voor de finale. 
Het wijkvoetbaltoernooi gaat volgende week dinsdag verder. Dan staan vier wedstrijden gepland. Donderdagavond 16 juni worden de finale-wedstrijden gespeeld en is de prijsuitreiking na afloop in het clubgebouw van STEVO.

Wijkvoetbaltoernooi in Geesteren van start.

07-06-2022

Op de voetbalvelden van STEVO, De Peuverweide, is dinsdagavond het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren van start gegaan. Drie wedstrijden deze avond. Er stonden vier wedstrijden gepland maar wijk Nieuwstad/Plan Hutten moest zich op het laatste moment afmelden omdat het niet genoeg spelers op de been kon brengen.
't Kempke tegen Mensinkkamp/Veldhoek/Molenhoek beet het spits af. In een doelpuntrijke wedstrijd werd het een 3-3 gelijkspel.
Herminkhoek liet zich van zijn beste kant zien door Vermolen/West Geesteren met 3-0 terug te wijzen.
Tenslotte wist Dorp Oost/Dorp West met 2-0 te winnen van Eskerhoek.
Donderdagavond krijgt het wijkvoetbaltoernooi een vervolg. 

STEVO wint laatste competitiewedstrijd  met 2-3 van Tubantia .

06-06-2022

In Hengelo heeft STEVO zondagmiddag het laatste competitieduel winnend afgesloten, Tubantia werd met 2-3 verslagen. 
Op het eind werd het nog even spannend maar de winst was verdiend op basis van de eerste 70 minuten. STEVO liet Tubantia te lang in leven. 
In de eerste helft was het al vroeg 0-1 door Hugo Weerink, die met een schot net van buiten de zestien de keeper van Tubantia kansloos liet. Even later was het al 0-2 door Bram Tibbe, die de bal onder de keeper van de thuisploeg doorschoof. 
STEVO leek een makkelijke middag tegemoet te gaan, maar gaf Tubantia onnodig hoop. 
De 1-2 aansluitingstreffer kwam zomaar uit de lucht vallen en hielp de Hengeloers weer in het zadel. 
Een gemiste kans voor Mauro Plegt daarna met een kopbal over in plaats van in het doel was pech. 
In de tweede helft wisselde trainer Otto Krabbe veelvuldig wat de wedstrijd voor STEVO eigenlijk niet ten goede kwam. Tubantia kreeg hoop en had ook de kans op de gelijkmaker. Luuk Oude Lansink kon de bal gelukkig keren. 
Met een snelle counter over links bracht STEVO de marge toch weer op twee. Joes Masselink zette voor op Mauro Plegt en deze rondde beheerst af. Met de 1-3 voorsprong leek STEVO niks meer te kunnen gebeuren, maar door de vele wissels met het oog op de wedstrijd volgende week in de nacompetitie was het beste er wel af bij STEVO. 
Tubantia zette nog een keer aan, maakte ook wel de aansluitingstreffer maar de 2-3 overwinning ging mee naar Geesteren. 
Als gezegd speelt STEVO volgende week zondag het eerste en hopelijk niet het laatste duel in de nacompetitie tegen Union uit Nijmegen. De aanvang is om 14:00 uur.




Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon