Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 25 Maart 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuwsarchief

Voetbal op zaterdag afgelast voor pupillen tot en met O11.

16-03-2018

Voor zaterdag is voor alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen.

Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.

STEVO hoopt zondag op stunt tegen koploper Longa ´30

13-03-2018

``Longa maakt gehakt van STEVO`´, was de kop boven het verslag in de krant De Gelderlander op maandag 27 oktober van het vorig jaar. STEVO had namelijk een dag ervoor met 4-0 verloren van de Lichtenvoorders. Treurnis alom in het STEVO-kamp destijds, die tot de winterstop aan hield. Hoe anders komt STEVO na de winterstop voor de dag. Twee gelijke spelen en twee overwinningen behaalde het uit de laatste vier wedstrijden en het vertrouwen in eigen kunnen is helemaal terug bij de selectie van trainer Geert Veldhuis.

Het voetbal dat op de mat wordt gelegd is bovendien het aanzien meer dan waard. Koploper Longa mag zondag dan ook een heet middagje verwachten op de Peuverweide. STEVO staat weer op scherp en wil ongetwijfeld revanche op de ploeg uit

STEVO zet stijgende lijn voort. 1-3 winst tegen Quick 1888.

11-03-2018

STEVO heeft ook tegen Quick 1888 de stijgende lijn van de laatste weken kunnen doortrekken. In Nijmegen werd het 1-3 voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. De score had veel hoger kunnen uitvallen als STEVO wat zorgvuldiger met de kansen was omgegaan in voornamelijk de tweede helft. Het was ook het enige minpuntje deze middag. En even nog in de tweede helft was het bij een 0-3 stand oppassen toen Roy Damhuis met twee keer geel werd weggestuurd en STEVO met tien man verder moest. Quick scoorde daarna snel tegen, maar daar bleef het ook bij.
STEVO was gretig tegen de Nijmegenaren en dat betaalde zich verdiend uit. In het eerste half uur was het nog een redelijke gelijkwaardig duel. Het spel golfde op en neer en beide ploegen creëerden wat kansjes.

STEVO zondag in Nijmegen tegen Quick 1888

06-03-2018

De eerste selectie van STEVO speelt zondagmiddag in Nijmegen tegen het vlaggenschip van Quick 1888. STEVO en Quick staan in punten gelijk op de ranglijst van de eerste klasse. De Nijmegenaren hebben nog wel het voordeel dat ze twee wedstrijden minder gespeeld hebben dan STEVO en dus ook zomaar zes punten kunnen uitlopen komen als de inhaalduels in winst worden omgezet.
Daar kan STEVO zondag al wat aan doen door met drie punten terug naar Geesteren af te reizen. Op de Peuverweide wist STEVO het eerste duel in deze competitie met goed voetbal Quick met 3-0 te verslaan. Deze mooie uitslag is alleen geen enkele garantie dat het zondag ook een eenvoudig duel gaat worden.

Geen amateurvoetbal komend weekeinde: alles afgelast door KNVB.

28-02-2018

Alle amateurvoetballers uit de regio Oost hebben zaterdag of zondag een vrije middag. De KNVB heeft een algehele afgelasting ingevoerd voor de regio's oost en noord.
De afgelasting geldt dus voor alle ploegen, van de eerste klasse tot en met de vijfde klasse. Alle wedstrijden in de categorie B zijn ook afgelast. Dat zijn alle niet-selectieteams.

STEVO zondag uit naar BWO Hengelo

27-02-2018

AFGELAST

Het eerste elftal van STEVO speelt zondag in Hengelo de competitiewedstrijd tegen BWO.  Trainer Peter Schulte van BWO doet het na een moeizame start heel behoorlijk in de eerste klasse met zijn elftal. Met 19 punten uit 15 wedstrijden neemt het een zesde plaats in op de ranglijst, zes meer dan STEVO.  De elf van trainer Geert Veldhuis wonnen de wedstrijd in Geesteren afgelopen oktober met maar liefst 5-2 van BWO. Na een 2-0 voorsprong voor STEVO kwam BWO in de tweede helft sterk terug tot 2-2. Verder kwamen de Hengeloers niet. In de laatste tien minuten wist STEVO wonderbaarlijk nog drie keer te scoren en zodoende de punten in Geesteren te houden.

STEVO bindt NEC verdiend met 3-0 aan de zegekar

25-02-2018

Er viel eindelijk weer eens wat te juichen voor de STEVO aanhang, zondagmiddag op het kunstgrasveld van de Peuverweide. Het eerste elftal versloeg de amateurs van NEC ruim met 3-0. De Nijmegenaren werd geen meter ruimte gegund en STEVO zat er de hele wedstrijd bovenop. De uitslag had eigenlijk veel hoger moeten uitvallen, gezien de kansen die STEVO zich gedurende het treffen creëerde.
Het technisch duo, Ben Veldhuis en Alfons Kruiper, deze keer, had het elftal goed staan en NEC kreeg geen maar geen vat op STEVO. Trainer Geert Veldhuis was door omstandigheden afwezig.

Twee mogelijkheden kreeg NEC welgeteld  in negentig minuten voetbal en dat zegt al veel over STEVO deze middag. Het vertoonde spel van STEVO geeft bovendien hoop voor het verdere verloop van deze competitie.

Niels oude Tijdhof verlengt bij STEVO B-selectie

26-02-2018

In navolging van Geert Veldhuis heeft het bestuur en de TC ook overeenstemming kunnen bereiken met een verlenging van 1 seizoen met Niels Oude Tijdhof. Niels is bezig aan zijn eerste seizoen bij STEVO en heeft het bijzonder naar zijn zin bij onze vereniging. Momenteel staat hij met de jonge talentvolle groep op een mooie 5de plaats in de reserve 1ste klasse.

 

De Technische Commissie en het bestuur zijn bijzonder content met het feit dat hij ons tweede elftal ook komend seizoen gaat voorzien van oefenstof en coaching.

 

Arjan Linneman koning bij het veteranen-darttoernooi van STEVO.

24-02-2018

Arjan Linneman is  vrijdagavond in de STEVO kantine de grote winnaar geworden van het darttoernooi bij de veteranen. In de finale verslag Arjan de vooraf ook als titelkandidaat bestempelde Bart Stamsnieder. Over 3 legs was Arjan Linneman met twee gewonnen legs Bart Stamsnieder de baas. In de verliezersronde was good old Frans Kokhuis de meerdere van Peter Haverkort. Een geslaagde activiteit deze traditionele dartavond, zo kan gesteld worden, waar bijna dertig veteranen of af kwamen.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink