Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 April 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuwsarchief

STEVO zondag thuis tegen BWO.

09-04-2019

De nummer voorlaatst op de ranglijst in de eerste klasse BWO komt zondagmiddag naar de Peuverweide. De Hengeloers kregen afgelopen zondag in de thuiswedstrijd nog een pak slaag van TVC ’28 met 1-5.  STEVO heeft nog enkele punten nodig om zich ook volgend seizoen eerste-klasser te mogen noemen. Een wedstrijd dus waar voor beide ploegen iets op het spel staat. BWO zal in Geesteren moeten vechten voor één van zijn laatste kansen. Zeker zes ploegen komen nog in aanmerking voor de degradatieplaatsen, waarvan er één rechtstreeks  naar de tweede klasse afdaalt en twee anderen een nacompetitie spelen. STEVO, de ploeg van trainer Geert Veldhuis kan met een overwinning op BWO haast zeker zijn van klassenbehoud.

Wandelt u mee?

28-03-2019

Elke 2e dinsdag van de maand vertrekken we om 19.00 uur vanaf de Vinckenweg 9 in Geesteren (STEVO) voor een wandeltocht van 5 á 6 kilometer. Tussen 20.00 en 20.15 uur verwachten we weer terug te zijn. 

Voor afwisselende routes en begeleiding wordt gezorgd. Iedereen die van wandelen houdt en daarbij graag een praatje met anderen maakt is van harte welkom! Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt alle dinsdagen meegaan of alleen de dinsdagen wanneer het jou uitkomt. 

Deelname is gratis en nadien krijg je in de STEVO kantine een gratis kop koffie of thee aangeboden vanuit het project Fit en Vitaal Geesteren.

STEVO niet opgewassen tegen Rohda Raalte

07-04-2019

STEVO was zondagmiddag in de uitwedstrijd in Raalte niet opgewassen tegen Rohda. De Raaltenaren bleven met 3-1 aan de goede kant van de score. Een verdiende overwinning zo mag gezegd worden. Voetballend moest STEVO, zonder vaste kracht Roy Wigger, het duidelijk afleggen Rohda. STEVO was van goede wil en had ook enkele prima kansen op meer dan één goal, maar daar stond tegenover dat Rohda ook vele kansen onbenut liet. Keeper Roy Kreuwel stond deze zondag weer eens goed te keepen en vooral in de slotfase liet hij zijn klasse zien bij enkele schoten van afstand. Vanaf het begin probeerde Rohda het initiatief te nemen wat goed lukte. De voorwaartsen bij Rohda werden op maat bediend en al in de vierde minuut was het raak.

Pubquiz STEVO op vrijdag 5 april.

10-02-2019

Vrijdagavond 5 april klokslag 20:00 uur zal de eerste vraag van de tweede pubquiz gesteld worden. Dit belooft net als de eerste editie weer een leuke, gezellige avond te worden. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Beauty and The Brains. Doen ze dit jaar weer mee?
Of gaat een ander team er met de overwinning vandoor. Of zullen ze vanuit Tubbergen met een sterk team komen dit nadat een team van STEVO de pubquiz aldaar glansrijk heeft gewonnen. Allemaal vragen die de komende weken beantwoord zullen worden.

Vrijdag 5 april statiegeldflessenactie in Geesteren

21-03-2019

Vrijdagavond 5 april 2019 gaat de D- en E-jeugd (Jo10, Jo11 en J013 teams en Mo13 team) van STEVO vanaf 17.30 uur weer op pad om lege statiegeldflessen in te zamelen onder de inwoners van Geesteren.  Alle jeugdkaderleden worden verzocht mee te helpen deze avond. Vanzelfsprekend zijn er veel chauffeurs nodig. Om deze activiteit te doen slagen is het belangrijk dat er voldoende ouders met auto aanwezig zijn. Wij vragen ook aan de leiders om aanwezig te willen zijn met hun auto, hoe eerder is de actie afgelopen.

Michel Wallerbosch van de PLUS-markt zal de flessen weer in ontvangst nemen. De Geesterense  bevolking wordt gevraagd om deze aktie te laten doen slagen door zoveel mogelijk flessen aan te bieden bij onze jeugdleden.

STEVO zondag uit naar Rohda Raalte

02-04-2019

Na de zeperd van afgelopen weekend tegen Heino wacht de eerste selectie van STEVO komende zondag opnieuw een zware klus en wel in de uitwedstrijd tegen Rohda Raalte.  De Raaltenaren met titelaspiraties en momenteel derde op de ranglijst zijn de voorbijgaande weken wat weggezakt ten opzichte van de nummer één en twee Longa en SC Bemmel. Het verschil is opgelopen tot 10 tien punten met nog zes wedstrijden te gaan. 

STEVO JO19-2 naar finale beker.

30-03-2019

Het STEVO JO19-2 elftal heeft zich zaterdag middag overtuigend geplaatst voor de finale van de KNVB beker. Op het hoofdveld van de Peuverweide werd het 4-0 tegen FC Winterswijk JO19-3. Bij rust stond het al 3-0 en eigenlijk was de buit toen al binnen.
STEVO startte overdonderend. Cas Droste tikte bij de verre paal goed binnen in de tweede minuut. Een prima start die een vervolg kreeg met een goal van Erik Maathuis. Mike Voorhuis tikte voor rust nog de derde binnen voor STEVO en Fc Winterswijk werd hiermee een behoorlijke tik uitgedeeld.

STEVO op alle fronten afgetroefd door Heino

31-03-2019

STEVO is zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Heino op alle fronten afgetroefd. Dat het slechts 3-0 werd voor de thuisploeg was alleen maar te danken aan keeper Roy Kreuwel, die een veel grotere nederlaag voorkwam. Alleen in de eerste tien minuten kon STEVO gelijke tred houden met Heino, daarna was er maar één ploeg die voetbalde en dat was de thuisploeg. Als een mes door de boter zo sneden de voorwaartsen van Heino na het eerste kwartier door de verdediging van STEVO.  Laatste man Stijn Harmelink en keeper Roy Kreuwel probeerden verbaal hun ploeggenoten terecht te zetten, maar het was deze middag tegen dovemans oren gericht. STEVO kwam maar niet aan het voetballen.

STEVO 1 en 2 zondag uit naar Heino.

26-03-2019

Na de voor het talrijke publiek spannende derby tegen TVC ’28, komt de eerste selectie van STEVO zondag uit tegen VV Heino. Het succesvolle tweede elftal van STEVO speelt ‘s morgens eveneens in Heino tegen de gelijknamige club. Voor de trouwe supporters van STEVO een mooie gelegenheid om van deze zondag een voetbal-dag te maken in het Sallandse dorpje onder de rook van Zwolle.
Voor het eerste elftal wordt het tijd voor een driepunter na enkele magere weken, waarin slechts twee punten uit vier wedstrijden werden behaald. Het zal geen gemakkelijk opgave worden tegen een Heino, dat vecht tegen degradatie met nog zeker vijf andere ploegen. Theoretisch is STEVO ook nog niet veilig, maar met het puntenaantal van 28 zit de ploeg van trainer Geert Veldhuis toch wat steviger in het zadel.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon