STEVO Nieuwsarchief

Inleveren STEVO kleding- materiaal - sleutels en consumptiepassen.

02-06-2020

Nu het seizoen vroegtijdig is beëindigd door het coronavirus vragen wij de leiders en trainers om de kleding en materialen alvast te verzamelen en deze in te leveren op

Zaterdag 20 juni   -  Locatie: STEVO kantine

 In deze uitzonderlijke periode zal dit anders dan anders zijn. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Let op! Kom alleen, per team slechts 1 persoon. Ziek of verkouden? stuur dan iemand anders. Het tijdschema is met zorg opgesteld, respecteer deze inlevertijden..............

Ingeleverd dient te worden:

Betaalpassen welke aan het begin van het seizoen per team zijn uitgedeeld, lever deze ook per team weer in.

Voetbalshirts(volgens lijst in de team tas)

keeperstenue (shirt- kousen-korte en lange keepersbroek) aanvoerdersband -watertas en bidons.

Trainingspakken - inloopshirts en tassen per team.

Hesjes - pionnen - ballen en de sleutels van de ballenkooien.

Mocht je stoppen na dit seizoen dan graag de geleende Stevo kleding retour zoals Coach-trainers jassen (winter en zomer) en trainerskleding (winter en zomer)

Blijf je ook komend seizoen leider/leidster/trainer dan hoeft de kleding niet te worden ingeleverd. ( betaalpas wel inleveren)

Lever alles schoon en netjes in, mocht er iets kapot zijn herstel dit zelf.Alles is ook netjes en schoon uitgedeeld.

Kom volgens onderstaande tijdschema en zorg dat alles compleet is zaterdag 20 juni.

De kleding zal eind augustus weer worden uitgedeeld. Hou de website en media kanalen van Stevo in de gaten voor mededelingen hieromtrent.

Martin oude Avenhuis nieuwe trainer Stevo 2

04-06-2020

De TC senioren en het bestuur van Stevo is verheugd mede te kunnen delen dat zij voor het komend seizoen Martin oude Avenhuis uit Mariaparochie hebben aangesteld als trainer van onze 2e selectie.

Tijdens de gesprekken die met Martin zijn gevoerd is de technische commissie overtuigd geraakt van zijn kwaliteiten. Martin straalt een enorme gedrevenheid uit, is als leerkracht op het ROC pedagogisch onderlegd en ervaren in omgang met jongeren, heeft ruime ervaring als jeugdtrainer bij TVC '28, als hoofdtrainer van Reutum en Langeveen, en 2e trainer van MVV' 29. Tevens was hij daar de laatste jaren technisch coördinator bij de senioren.

Martin zal deze kwaliteiten inzetten om  het 2e elftal komend seizoen te trainen en te begeleiden, waarbij hij zijn drive om te presteren zal koppelen aan de rol van opleider van jongens richting een hoger niveau. Wij wensen Martin veel succes toe het komende seizoen.

Laatste trainingen 2020 op zaterdag 30 mei

25-05-2020

Aan elk seizoen komt een einde, ook al voelt het voor velen dat het seizoen 2019/2020 nooit echt beëindigd is. Bij STEVO stoppen wij met trainen vanaf zaterdag 30 mei 2020. Daarna is er een zogenaamde zomerstop ingelast! Een zomerstop waar we samen met onze familie en/of vrienden kunnen genieten van onze welverdiende vakanties. Een periode waardoor je straks weer honger krijgt naar de bal!

Over de herstart van de trainingen, de teamindelingen en de eerste voorlopige (oefen)wedstrijdschema's volgen t.z.t. via deze website.

Alvast een fijne vakantie!

Bestuur RKvv STEVO

Hervatting sportactiviteiten alle categorieën

30-04-2020

De eerste trainingen voor de jeugd zijn op donderdag 30 april al weer gestart. Ook voor de doelgroep 18+ kunnen vanaf heden (11 mei 2020) de trainingen weer worden opgestart. Wil je met je 18+ groep weer trainen, dien je dit wel even aan te vragen bij het STEVO bestuur, opdat we dit goed (binnen de gestelde regels) kunnen opnemen in het trainingsschema.

Bij de trainingen (zie het actuele schema verderop) en vooral bij aankomst en vertrek zijn er uiteraard regels waar we ons aan moeten houden. 

Hieronder de belangrijkste:

 • Kinderen komen zonder ouders naar de training en zijn niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de trainingen aanwezig.
 • Als kinderen gebracht worden blijven de ouders buiten de poort. Breng het liefst niet met de auto, maar als dat niet anders kan, alleen afzetten en doorrijden. Neem als brengende/halende ouder je verantwoordelijkheid en leef de regels van overheid en RIVM na.
 • Ouders zijn niet welkom langs de lijn bij de trainingen en blijven dus buiten de poort.
 • Er mag maar 1 trainer of begeleider tegelijk in het ballenhok zijn, kom dus op tijd.
 • Bij de ingang van het kleedgebouw ligt desinfectie materiaal en een EHBO koffer.
 • Alle tijdens de training gebruikte materialen (ballen en dergelijke) dienen voor het opbergen gedesinfecteerd te worden.
 • Ook tijdens de trainingen. Tot en met JO13 hoeft dit niet. Maar blijf uiteraard wel voorzichtig!
 • Er kan alleen getraind worden op kunstgras!
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van kleedkamers, toiletvoorziening en kantine.
 • Zorg als trainer dat de kinderen na de training direct naar huis gaan, zodat ze de volgende groep niet tegenkomen. Tussen elk blok zit minimaal 15 minuten om er voor te zorgen dat trainingsblokken elkaar niet kruisen.
 • Houd je aan de vastgestelde tijden.
 • Er kan/mag alleen getraind worden als er een trainer of begeleider van het team aanwezig is.
 • De trainer/begeleider beslist of er gevoetbald wordt.
 • Trainers/begeleiders en spelers van JO13-JO19 houden zich aan de 1,5 meter regel. Voor JO15, JO17 en JO19 is er een mogelijkheid om zonder contact te trainen, en op 1,5 meter te blijven. Dit zijn dus enkel en alleen loop- en coördinatie oefeningen, passen, trappen, afwerken, etc.. 
 • Blijf thuis bij de volgende klachten: Verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts. Ook als binnen het gezin deze klachten voorkomen blijf je thuis (zowel spelers als trainers).

Klik op onderstaande afbeelding om het bord met de COVID regels bij STEVO, die bij de ingang van ons sportcomplex geplaatst is, te openen.

Het is NIET toegestaan, ongeacht welke leeftijdsgroep, om zonder aanwezigheid van een trainer of begeleider te sporten op de velden. Trainingen zijn alleen toegestaan op de in het schema vastgestelde tijden!

Gedurende de eerste week zullen leden van het STEVO jeugdbestuur aanwezig zijn voor het beantwoorden van eventuele vragen en ook voor het toezicht op naleving van de opgestelde regels.

Schema trainingen hier te downloaden!

schema

Activiteiten bij STEVO

STEVO zal per donderdag 30 april as de trainingen hervatten en heeft met de trainers onderstaande trainingsactiviteit per leeftijdsgroep gedeeld. 

Jeugd t/m 12 jaar

Voor deze teams (F-league t/m JO11) kan onder leiding van de trainers op gebruikelijke wijze worden getraind conform schema en met in achtneming van de bovengenoemde regels. Voor specifieke oefenvormen verwijzen we naar de VTON-app.

 

Jeugd van 13 t/m 18 jaar

De teams JO13 t/m JO19 (enkel tot 18 jaar!) zijn strikt gebonden aan de afstand van 1,5 mtr.

Dit vraagt aanpassing van de oefenvormen en het gedrag van spelers. De regels en oefenvormen dienen strikt opgevolgd te worden. Voorafgaand aan elke training dient een trainer de regels expliciet te bespreken met de deelnemers aan de trainingen alvorens gestart kan worden. Via de VTON-app en ook via de KNVB zijn voldoende geschikte voetbalvormen voor deze leeftijdscategorie te vinden.

Elke trainer heeft voorafgaand aan het herstarten van de trainingsactiviteiten kennis genomen van en de activiteiten te organiseren conform het Twentse Protocol voor sportbeoefening doelgroepen en heropening van de sport- en spelaccommodaties/gebruik openbare ruimte, ten behoeve van de doelgroepen zoals genoemd in het protocol.

Wij wensen iedereen weer veel voetbalplezier!

Hou je aan de regels, pas op elkaar en wees uiterst voorzichtig. Dan kunnen we nog lang op deze wijze onze geliefde sport, weliswaar niet helemaal als voor COVID, uitoefenen.

4 en 5 mei geen trainingen

02-05-2020

Traditioneel herdenkt Nederland op 4 mei om 20.00 uur met de Dodenherdenking de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Bij STEVO zullen op deze dag geen trainingsactiviteiten plaatsvinden om alle leden de kans te geven stil te staan bij de Dodenherdenking. Ook zal ons complex op Bevrijdingsdag 5 mei de hele dag gesloten blijven

Alle activiteiten S19/20 vervallen

26-04-2020

Volledigheidshalve delen wij mee dat ivm het huidige COVID virus en de door het RIVM gestelde regelgeving alle geplande activiteiten voor dit jaar tot 1 september zijn komen te vervallen.

Voor STEVO betreffen dit:

- Wijkvoetbaltoernooi 2020

- Wesselink Buunk voetvolleytoernooi 2020 (#1)

- Henk Droste toernooi 2020

#1 De organisatie van het Wesselink Buunk voetvolleytoernooi heeft voor 2021 alvast een nieuwe datum gepland. Noteer zaterdag 12 juni 2021 alvast in je agenda!

Hervatting trainingen jeugd….. nog even geduld aub

25-04-2020

De Geesterense jeugd zit momenteel te stuiteren op de bank in afwachting wanneer ze weer kunnen sporten en wanneer we bij STEVO de trainingen weer kunnen hervatten. We vragen echter nog even geduld!

Momenteel zijn we achter de schermen druk doende met de voetbalraad en sportraad om samen met de gemeente Tubbergen protocollen op te stellen om de sportcomplexen weer vrij te geven voor trainingen. Helaas is het niet gelukt voor het weekend hierover al een eenduidig besluit te krijgen. Dinsdag 28 april a.s. is er een overleg met de gemeente Tubbergen. Zodra we duidelijkheid hebben zullen wij een ieder informeren via onze website en de overige gebruikelijke kanalen wanneer en onder welke voorwaarden we de trainingen bij STEVO kunnen hervatten.

Ofwel; nog even geduld aub!

Bestuur en Jeugdbestuur STEVO

Geen lege flessenactie.

03-04-2020

De flessenactie van de STEVO-jeugdafdeling op vrijdag 17 april zal geen doorgang vinden door de corona-crisis.

KNVB : "amateurvoetbal wordt dit seizoen niet meer hervat".

31-03-2020

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.
Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Door vandaag de knoop door te hakken willen we vooral iedereen duidelijkheid geven.”
Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal: “Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat inmiddels geruime tijd stilligt. Sommige mensen zijn ziek, sommigen helaas zelfs overleden en velen zitten verplicht thuis. Het gaat bij ons om vrijwilligers en amateurvoetballers voor wie de vraag ‘hoe nu verder?’ steeds zwaarder gaat wegen. Vandaag kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld voor de start van de zomerstop. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om de wedstrijden door te schuiven tot na de zomerstop. Door vandaag de knoop door te hakken willen we vooral iedereen duidelijkheid geven.”
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon