STEVO Nieuwsarchief

STEVO JO19-1 verliest met 1-3 van Voorwaarts Twello JO19-1.

08-12-2018

Op een winderige en natte Peuverweide moest STEVO JO19-1 zaterdagmiddag het onderspit delven tegen de leeftijdsgenoten van Voorwaarts Twello. Het werd 1-3 voor de gasten. Een verdiende overwinning uiteindelijk. In de rust was er nog de hoop dat een goed resultaat mogelijk moest zijn. Het stond toen namelijk nog 1-1, nadat Voorwaarts op 0-1 kwam maar Jelle Linneman in dezelfde helft met een prachtige goal de partijen weer op gelijke hoogte bracht. STEVO had in de tweede helft de wind in de rug en dat zou voordeel moeten opleveren.

STEVO zondag uit naar BWO

04-12-2018

De eerste selectie van STEVO reist zondag af naar Hengelo om het daar op te nemen tegen de lantaarndrager in eerste klasse BWO Hengelo. Op papier lijkt het een gemakkelijke opgave, maar daarin schuilt tevens ook het grote gevaar. Van onderschatting mag geen sprake zijn tegen de ploeg die het STEVO in het verleden altijd heel moeilijk heeft gemaakt. Vorig seizoen werd het 1-1 in Hengelo. BWO is een kat in het nauw en zal zo snel mogelijk het tij moeten en willen keren om niet in een uitzichtloze situatie te geraken.
STEVO is gewaarschuwd en opperste concentratie wordt zondag gevraagd. De technische staf zal de spelers ongetwijfeld wijzen op het belang van de wedstrijd en om met een goed gevoel het nieuwe jaar in te gaan.

Snert eten, traditie bij STEVO veteranen

02-12-2018

Een uniek stel mensen, de veteranen groep bij STEVO. Sportief bezig zijn en ontspanning gaan hier hand in hand. Zo ook zondagmorgen waar na een pittig trainingspartijtje onder leiding van Martin Steggink de warme kantine werd opgezocht om samen te genieten van de overheerlijke snert van slagerij Hemmer. De activiteit wordt trouwens al jaren mogelijk gemaakt door een sponsor uit de veteranengroep, die graag achter de schermen zijn liefde voor STEVO toont.
Voordat de borden op tafel kwamen nam Paul Gehring het woord om de groep te wijzen op het vrijwilligers gebeuren bij STEVO. Graag zou Paul, de voorman van de vrijwilligerscommissie, zien dat leden van de veterangroep tijd vrij maken

STEVO verdiend met 2-0 langs Rigtersbleek.

02-12-2018

Het eerste elftal van STEVO won zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek verdiend met 2-0. De beide doelpunten werden na rust gemaakt toen STEVO eindelijk de schroom van zich afgooide. In de eerste helft oogde ploeg van trainer Geert Veldhuis loom en de vrije man werd maar zelden gevonden. Gelukkig zat Rigtersbleek ook niet in de wedstrijd en het enige gevaar van de gasten gedurende de 90 minuten was een bal die de bovenkant van de lat raakte. In het verdere verloop creëerden de Enschedeers geen enkele kans.

STEVO JO11-3 kampioen

01-12-2018

STEVO JO11-3G werd zaterdagmorgen lang in onzekerheid gelaten of het nu wel of niet kampioen was geworden. De uitslag van DOS ’37 tegen TVC ’28 was van beslissende betekenis. De Tubbergenaren moesten winnen om uitzicht op de titel te houden. Dat lukte niet. Het werd 1-1 tegen de Vriezenveners. STEVO zelf won met 2-1 van SVZW uit Wierden en nadat uiteindelijk het verlossende bericht kwam dat TVC niet had gewonnen kon de vlag in top.

Jeugdvoorzitter Mark Haverkort en Mirjam Harmelink van het jeugdbestuur waren ook hier aanwezig om de felicitaties over te brengen en de medailles om te hangen.

BOB Bouw sponsort meisjes STEVO MO17-1 met nieuwe shirts.

01-12-2018

Bob Bouw uit Geesteren van ondernemer Ben Oude Booijnk heeft zaterdagmiddag op de Peuverweide het Meisjes MO 17 team voorzien van nieuwe shirts. De sponsor die ook haar dochter in dit meisjes team ziet uitkomen werd door jeugdvoorzitter Mark Haverkort hartelijk bedankt voor de ondersteuning. Een mooi boeket bloemen werd aan Ben Oude Booijnk en echtgenote overhandigd door de STEVO bestuurder. Na de officiele handeling werd het meisjesteam met de sponsor op de foto vereeuwigd. De wedstrijd daarna tegen de meisjes van AVC Heracles uit Almelo werd in de nieuwe shirts met 4-1 winnend afgesloten.

Heerlijk avondje is gekomen voor de STEVO-jeugd

01-12-2018

Woensdagavond 28 november was het eindelijk zover. Sinterklaas bracht een bezoek aan de jongste voetballers van STEVO. Na een kort welkomstwoord door jeugdvoorzitter Mark Haverkort werd Sinterklaas enthousiast ontvangen. Hij had 2 Zwarte Pieten meegebracht, welke het bezoek opfleurden door het uitdelen van pepernoten en ander snoepgoed. Vanuit de STEVO-jeugd waren de F-league, JO8 en JO9 spelers aanwezig. In totaal toch ruim 50 jeugdleden. En vanzelfsprekend waren ook de leiders, trainers en vele ouders aanwezig. De luisterpieten hadden hun werk goed gedaan, voor elk team had de Goedheiligman een woordje klaar. Hij had alles keurig genoteerd in het grote boek.

Opnieuw nederlaag STEVO JO19-1

01-12-2018

 

Opnieuw kon STEVO JO19-1 in de vierde divisie niet stunten. Tegen de nummer twee op de ranglijst ging het kansloos met 1-5 ten onder tegen WVS Apeldoorn. Hoewel STEVO van goede wil was, was het kwaliteitsverschil duidelijk te groot. Bij rust viel de schade nog alleszins mee met een 0-2 achterstand op dat moment.

Na de pauze kwam STEVO nog wel even terug tot 1-2 door een doelpunt van Mart Wienk en was er misschien wel het geloof bij de spelers dat een stunt mogelijk zou kunnen zijn. Die hoop op een goed resultaat was echter vrij snel vervlogen toen de Apeldoorners de stand naar 1-3 tilden. In de resterende tijd moest de ploeg van trainer Mark Voshaar ook nog lijdzaam toezien dat de 1-4 en 1-5 op het scorebord verscheen.

Rigtersbleek komt zondag naar de Peuverweide

27-11-2018

Het Enschede Rigtersbleek is komende zondagmiddag op de Peuverweide de tegenstander van het elftal van trainer Geert Veldhuis. STEVO wil zich voor eigen publiek graag revancheren voor de nederlaag van zondag tegen FC Winterswijk. De schade op de ranglijst viel na afloop gelukkig nog mee. De vierde plek kon ondanks het verlies worden vastgehouden. Rohda Raalte, Longa ’30 en SC Bemmel gaan STEVO nog vooraf. Tegenstander Rigtersbleek bezet momenteel plaats acht met vier punten achterstand op STEVO.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon