STEVO Nieuwsarchief

Cheque ‘rondjevoorjeclub’ ontvangen.

23-01-2021

Vandaag heeft Huub Kreuwel, als eerste ‘rondje-donateur’, de cheque van de actie ‘rondjevoorjeclub’ uitgereikt aan STEVO voorzitter Eddy Droste. 
Bij STEVO was de achterban van alle deelnemende verenigingen het actiefst. Er werden maar liefst 475 rondjes gegeven, goed voor 9.510 euro. Voorzitter Eddy Droste: “Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Het is een kleine gemeenschap en ze hebben veel over voor onze vereniging. Vooral onze topsupporter Huub Kreuwel heeft iedereen geënthousiasmeerd. En toen wilde niemand achterblijven. Bijna elk lid, team of supporter heeft wel wat gegeven.”
Het geld kan goed worden gebruikt, zegt Droste: “Wij hebben een plan om hier een nieuwe accommodatie te maken. We gaan proberen het geld daarvoor te reserveren. Maar het eerste wat we gaan doen is al die donateurs natuurlijk een rondje teruggeven als het weer mag. Dat verdienen ze echt.”
Totaal haalden sporters met het digitale rondje ruim 325.000 euro voor hun clubs. De actie ‘rondjevoorjeclub’ werd in twee maanden zoveel gebruikt, dat 699 verenigingen een extraatje kregen.

De Foute500onlineparty op zondag 31 januari

13-01-2021

Mede namens onze sponsoren KOOP in Geesteren en haar Noaberdorpen. Steun onze ondernemers door tegoedbonnen te kopen. Ga naar www.koopingeesteren.nl en bestel met jouw vrienden, familieleden, teamgenoten of bijv. carnavalsgroepering tegoedbonnen bij jouw favoriete ondernemer !

Onder de kopers worden PRACHTIGE PRIJZEN T.W.V. € 2.000!!! verdeeld tijdens het ONLINE SPEKTAKEL ‘De #Foute500onlineParty’. 

GEGARANDEERD spektakel, voor het hele gezin, op zondag 31 januari vanaf 14.00 uur !!
Verzeker je van deelname aan dit spektakel door BINGOKAARTEN te bestellen op www.koopingeesteren.nl

Ben jij er bij op 31 januari?? Wij Wel !! 👌👊

Namens de organisatie
Coen Heerdink - Walter Loohuis - Brenda Folbert - Leon Oosterik -  Else Oude Hendriksman - Max Heerdink

Voetbaltoernooi voor STEVO-jeugd van 12 t/m 17 jaar

10-01-2021

Zaterdag 16 januari, organiseer ik, Mauro Plegt,  (in samenwerking met RKVV STEVO, SWTD & Studio 546 by Sandra) een voetbaltoernooi voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar.  Dit is speciaal georganiseerd voor de jeugd uit Geesteren. 

Een vriendelijk verzoek aan jullie als leiders /trainers van een STEVO team, om deze mail en flyer te verspreiden binnen jullie team.
Alle info betreffende  het toernooi staat vermeld in de flyer.

Het is dus niet alleen voor leden van de voetbalvereniging, ook leden van de handbal/volleybal en tennis zijn welkom. 


Met sportieve groet,

Mauro Plegt
Buurtsportcoach Gemeente Tubbergen

Geef je op voor het online eindejaar spektakel van STEVO

11-12-2020

Geef je op voor het online eindejaars spektakel van STEVO. 
Nog 2,5 week. Dan is het zover 30 december, de datum van HOES. Het Online Eindejaar Spektakel. Voor elk wat wils, dus meld je aan met je vrienden, buren, kennissen, collega’s of met wie je maar wil. Het is laagdrempelig, gezellig, soms serieus, soms ook niet. Er worden diverse rondes gespeeld, in elke ronde is er een prijs te winnen. Met een beetje geluk wordt de prijs dezelfde avond nog thuis bezorgd.
Kortom voor iedereen die een leuke avond wil. De organisatie van dit spektakel is in dezelfde handen van de mensen die de pubquiz bij STEVO organiseren. Net zoals die quiz is dit spektakel voor iedereen toegankelijk. Dus je hoeft ook zeker geen STEVO lid te zijn. Meld je daarom snel aan via pubquizstevo@hotmail.com ovv je teamnaam en mobiel nummer. Per team bedraagt de deelname €25,00, voor dit geld ontvang je als uiteraard ook wat lekkere versnaperingen voor die avond. Uiteraard wordt het delen van dit bericht gewaardeerd.

Maandag 4 januari start van training jeugdteams

09-12-2020

Vanaf Maandag 4 januari 2021 starten de trainingen weer voor alle teams van onze jeugdafdeling.

Hoes van STEVO online spektakel op woensdag 30 december.

06-12-2020

Oh, wat een jaar. En nee, daarmee bedoelen we niet het RTL 4 programma elke zaterdagavond. Door COVID 19 konden veel activiteiten afgelopen jaar helaas niet door gaan. Geen kerstmarkt, volleywood, sportwedstrijden en de STEVO pubquiz om maar een paar voorbeelden te noemen.  
Veel kan er in deze huidige tijd niet meer. Maar gelukkig zijn er nog wel dingen die wel kunnen.
En laten wij daar nou net naar kijken, naar die mogelijkheden. Wie heeft er afgelopen voorjaar niet met vrienden/kennissen/collega’s/buren/familie via Zoom of Teams een leuke avond gehad? Lekker laagdrempelig, geen moeilijke vragen, elkaar toch even zien, hapje en drankje on the side. Laten dat nou de ingrediënten zijn voor Het Online Eindejaars Spektakel (HOES) van STEVO.
HOES van Stevo zal woensdagavond 30 december plaats vinden. Bij elk deelnemend team thuis, online. Nieuwsgierig naar de inhoud? Hier volgt een tipje van de sluier. Laagdrempelig, humor, snelheid, gekkigheid, prijzen die worden thuis bezorgd (hoe verder weg hoe beter 😉), makkelijke vragen, voor elk wat wils. Dus je hoeft geen encyclopedie of Wikipedia uit je hoofd te leren.
Aanmelden?
Aanmelden voor HOES van STEVO kan via pubquizstevo@hotmail.com, aanmelden kan per team en tot uiterlijk 29 december. Houd met de grootte van je team wel rekening met de dan geldende RIVM richtlijnen.  
Vermeld bij het aanmelden je teamnaam en je telefoonnummer. Die hebben we tijdens HOES  van STEVO nodig om met jullie in contact te komen.  Ook heb je per team een laptop/pc nodig, voorzien van camera/webcam. 
Per team bedraagt het inschrijfgeld € 25,00. Naast bewijs van deelname ontvang je hiervoor ook de nodige versnaperingen voor een heel gezellige avond!
Eigenlijk is het dus toch wel zoals Oh, wat een jaar. Een leuke, gezellige avond met veel humor en gekkigheid. Alleen niet op tv, maar bij je thuis. Dus hup, hup, meld je snel aan. Dan maken we er met elkaar toch nog een gezellig jaareinde van!

 

Geef een rondje aan STEVO

16-11-2020

Hoe werkt de actie?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komen we in actie!

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen STEVO!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

1. Zoek op STEVO in http://www.rondjevoorjeclub.nl

Via de zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op de naam van STEVO om verder te gaan.

2. Geef een rondje

Een rondje is een donatie voor STEVO club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

3. Deel de actie

Hoe meer rondjes STEVO krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

Geen Gemeentelijk Midwinterfutsaltoernooi op 2e kerstdag.

10-10-2020

Zoals bekend wordt er ieder jaar door SV Vasse op tweede kerstdag het midwinterfutstaltoernooi in de Vlaskoel georganiseerd waarop ook de (RSS Roof) fair play trofee uitgereikt wordt. De commissie heeft de haalbaarheid van het toernooi besproken en getoetst. Helaas hebben zij moeten besluiten dat het dit jaar niet mogelijk is om dit evenement ,,coronaproof” te organiseren.  "In 2021 zijn we er weer bij", aldus de commissie van SV Vasse.

De overwegingen waren:
Verantwoordelijkheid
Er is contact geweest met de gemeente maar die geven niet meer informatie dan de aanwezige richtlijnen die op enig moment gelden. Ook is er met de Vlaskoel gesproken maar die geven aan geen verantwoordelijkheid betreffende handhaving en aansprakelijkheid te willen dragen. Iets dat SV Vasse ook niet wil.
Risico, onzekerheid, organisatorisch/handhaving
Zoals bekend lopen de besmettingen op en zijn er strengere maatregelen afgegeven (d.d. medio oktober 2020). Onder andere mag er nu geen publiek aanwezig zijn bij sportevenementen en moeten kantines gesloten blijven. Deze maatregelen gelden t/m 21 oktober en in december kan de wereld er heel anders uit zien. Het kan echter ook zo zijn dat er zwaardere maatregelen afgegeven gaan worden.
In deze onzekerheid is het organiseren van een toernooi erg moeilijk. Je zit namelijk met sponsoren, met bezoekers/publiek en handhaving.
Wat kun je bieden en is het bijvoorbeeld wenselijk om dit evenement te organiseren zonder publiek? Als er publiek aanwezig mag zijn hoeveel dan en hoe ga je dat organiseren? Hoe zorg je ervoor dat maatregelen gehandhaafd worden en wie is daarvoor verantwoordelijk? Zaken waar we nu geen antwoord op kunnen geven.
Maatschappelijk.
Het is ook de vraag of het maatschappelijk wenselijk is om dit toernooi door te laten gaan. Carnaval zal niet doorgaan en allerlei andere activiteiten/evenementen zijn geannuleerd. Daarnaast is het een gemeentelijk evenement waarbij alle kernen geraakt gaan worden wanneer er sprake is van een corona uitbraak vanuit het toernooi.
Fair play trofee/RSS Roof
Daarbij de vraag wat te doen met de fair play trofee die ieder jaar uitgereikt wordt. Het voorstel van Vasse is om deze dit jaar niet uit te reiken. Competities zijn namelijk afgelopen jaar niet afgemaakt en er zijn ook geen kampioenen/degradanten. Voor volgend jaar is het voorstel om de ranking en prijsuitreiking te baseren op de resultaten uit een volledig competitie seizoen. 
De criteria voor de ranking zullen nog verder uitgewerkt worden.

STEVO zondag naar FC Winterswijk

07-10-2020

Als de regering deze week geen roet in het eten gooit met aanvullende maatregelen, voor wat betreft het verbieden van sportwedstrijden door de coronacrisis, dan reist de eerste selectie van STEVO zondag af naar Winterswijk.

Het na twee wedstrijden nog puntloze FC Winterswijk zal er ongetwijfeld alles aan doen om het elftal van trainer Otto Krabbe naar een nederlaag te spelen. Of STEVO een gewillig slachtoffer zal zijn, daar hoeven de Winterswijkers niet op te rekenen.
 Hoewel STEVO met drie punten uit drie wedstrijden ook niet hoog van de toren mag blazen, biedt het spel van afgelopen zondag tegen RKHVV genoeg aanknopingspunten om de Winterswijkers de punten afhandig te maken. Pech en onnauwkeurigheid in de afwerking op beslissende momenten was er grotendeels debet aan dat STEVO tegen RKHVV geen resultaat wist te behalen.

Optimale concentratie en de rijen achterin gesloten houden is een eerste vereiste tegen FC Winterswijk. Op het middenveld en voorin heeft STEVO dan genoeg kwaliteit lopen om in de omschakeling genadeloos toe te slaan.

De laatste seizoenen was STEVO weinig succesvol in Winterswijk. Voor zondag drukken we alle duimen voor een positieve uitslag. Het wordt hoe dan ook een interessant duel, waarin STEVO de steun van de eigen supporters jammer genoeg moet missen.

Op social media zullen we proberen de thuisblijvers op de hoogte te houden.
 De wedstrijd tussen STEVO en FC Winterswijk begint om 14:00 uur.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon