Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 27 Oktober 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuwsarchief

STEVO zondag uit naar SC Bemmel

16-10-2019

Na de victorie tegen TVC '28 staat STEVO zondag voor de zware taak om in de uitwedstrijd SC Bemmel aan de zegekar te binden. Een hele opgave voor de mannen van trainer Geert Veldhuis. Vorig seizoen kreeg STEVO in het Gelderse met een 5-1 nederlaag een behoorlijke oorwassing. De resultaten van STEVO uit in Bemmel zijn tot nu toe twee keer een gelijkspel en twee keer werd verloren. Met die wetenschap moet de technische staf deze week aan de slag om zondag minimaal een punt, liever drie, over te houden aan dit belangrijke duel.

Zwaar bevochten 2-3 overwinning voor STEVO JO19-1 tegen ON JO19-1

13-10-2019

Ook in haar vierde wedstrijd is STEVO JO19-1 ongeslagen gebleven. In Almelo werd ON JO19-1in de slotfase met 2-3 verslagen. Het was een zwaar bevochten overwinning, die werd behaald op basis van heel hard werken. Al vroeg in de wedstrijd kwam STEVO op een 0-1 voorsprong. Joes Masselink schoot een corner laag voor, die door Mart Veldscholte bij de eerste paal prima werd binnengetikt.
In de 14e minuut was het alweer 1-1 gelijk door ON. STEVO kreeg tegenstand deze middag en moest serieus aan de bak. Een overwinning kreeg het niet zomaar in de schoot geworpen.
Tot aan de rust golfde het spel op en neer en STEVO was de meest gelukkige dat het in de 44e minuut toch weer op voorsprong kwam. Opnieuw door Mart Veldscholte en ook nu uit een corner.

Algemene jaarvergadering vrijdag 11 oktober

08-10-2019
Hierbij nodigt het bestuur van de R.K.V.V. STEVO u graag uit tot het bijwonen van de jaarvergadering op vrijdag 11 oktober 2019 om 20.00 uur in de STEVO kantine.
Tevens nodigt het bestuur u graag uit om op zaterdag 5 oktober 2019 om 19.00 uur in onze parochiekerk de Heilige Mis bij te wonen die wordt opgedragen aan alle levende en overleden leden van onze vereniging.
De agenda voor de jaarvergadering ziet er als volgt uit:

Zondag de derby van het oosten tussen STEVO en TVC ‘28

07-10-2019

Velen kijken er al weken reikhalzend naar uit, de clash van het oosten, ofwel de derby tussen STEVO en TVC ’28. Zondag op de 86ste verjaardag van STEVO is het opnieuw zover.
Deze dag wordt niet gekeken naar de stand op de ranglijst, deze dag gaat het om de eer van het dorp. Niet alleen bij de spelers, maar evenzeer bij de supporters uit beide kampen.
Koploper in de eerste klasse TVC ’28 is in vorm en zal ongetwijfeld met een goed gevoel naar Geesteren komen. STEVO daarentegen is nog niet in goeden doen. De ploeg van trainer Geert Veldhuis kan met twee verliespartijen op rij, met nagenoeg dezelfde ploeg als vorig seizoen, nog niet in haar ritme komen. Een oorzaak hiervoor is moeilijk aan te geven, omdat de spelers wel een tomeloze inzet tonen, maar niet de beloning hiervoor krijgen.

Kater voor STEVO na 5-0 verlies tegen Orion

06-10-2019

STEVO heeft zondagmiddag in Nijmegen een flinke kater overgehouden aan het duel tegen SV Orion. Na negentig minuten voetbal stond een 5-0 score op de borden in het voordeel van Orion en dat was na de grote nederlaag van vorige week tegen De Bataven een fikse tegenvaller. De beide nieuwkomers in de eerste klasse hebben vooral laten zien dat ze over veel voetbalvermogen beschikken en STEVO had het daar heel moeilijk mee. De wil en werklust is wel aanwezig bij de ploeg van trainer Geert Veldhuis, maar alle goede bedoelingen ten spijt, technisch kwam STEVO in beide wedstrijden gewoonweg tekort.
Het is nog vroeg in de competitie en er is nog geen man over boord, maar in de komende wedstrijden moeten toch punten aan het totaal van drie worden toegevoegd om niet de hele competitie achter de feiten aan te lopen

Geen maat op STEVO JO19-1

05-10-2019

Er staat geen maat op STEVO JO19-1 aan het begin van dit prille voetbalseizoen. De hoofdklasser won alle drie de wedstrijden tot nu toe en hoefde nog geen enkel doelpunt te incasseren. Ook SVZW JO19-1 uit Wierden was zaterdagmiddag niet in staat de verdedigingslinie van het elftal van trainer Mark Voshaar te doorbreken. Aan de andere kant was de aanval van STEVO goed op dreef en aan het eind van de wedstrijd stond een verdiende 5-0 overwinning op het scorebord.

Zonder goed te spelen had STEVO vooral in de tweede helft een makkelijke middag. Bij rust was de stand nog maar 1-0. Mick Velthuis kopte raak uit een voorzet van Joes Masselink. SVZW had ook twee hele goede kansen in de eerste 45 minuten maar het vizier stond niet scherp genoeg bij de Zwaluwen.

Forse nederlaag in slotfase voor STEVO tegen De Bataven.

29-09-2019

Een verdiende nederlaag voor STEVO zondagmiddag op het kunstgrasveld van de Peuverweide tegen De Bataven. In de slotfase viel de stand hoog uit met 1-4. De Gendtenaren waren voetballend duidelijk de baas over STEVO en alleen in de eerste 10 minuten was de ploeg van trainer Geert Veldhuis gelijkwaardig. Toen stond STEVO overigens al wel op een 1-0 voorsprong. Roy Wigger wist na 38 seconden van het treffen de bal over 25 meter van het doel laag in de hoek te schuiven. Het zou STEVO vertrouwen moeten geven maar het tegendeel was waar.  Gaandeweg de wedstrijd nam De Bataven het heft in handen en vooral voorin beschikten de gasten over technisch begaafde voetballers.

STEVO JO19-1 opnieuw naar winst.

29-09-2019

Het STEVO JO19-1 elftal is ook in haar tweede wedstrijd ongeslagen gebleven in de hoofdklasse. In Nijverdal liet de ploeg van trainer Mark Voshaar geen spaan heel van De Zweef JO19-1. het werd 0-4 op sportpark Gagelman.
Bij rust was het al 0-3. Gijs Dierink nam de 0-1 voor zijn rekening in de 27e minuut. Joes Masselink was tien minuten later succesvol en op slag van rust maakte Mart Veldscholte de 0-3.

STEVO ontvangt zondag De Bataven.

24-09-2019

Een oude bekende komt zondagmiddag naar de Peuverweide. De Bataven uit het Gelderse Gendt zijn tegenstander van STEVO.
Na zeven jaar hoofdklasse is De Bataven, na degradatie in het vorige seizoen, weer eersteklasser.
In het seizoen 89/90 kwam STEVO voor het eerst uit tegen De Bataven, toen in de hoofdklasse. In totaal speelde STEVO negen keer thuis tegen de Bataven, waarin vier keer de volle winst werd gepakt, vier keer gelijk werd gespeeld en één keer verloren. Dat verlies was er in het seizoen 2006/2007 toen voor het laatst de degens met elkaar gekruist werden in Geesteren. STEVO verloor met 0-1.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon