1-1 Gelijkspel voor STEVO 2. 8-2 nederlaag voor STEVO 3.

geplaatst op: 11-10-2015

STEVO 2 heeft zondagmorgen in de thuiswedstrijd tegen DVC ’26 één puntje weten toe te voegen aan haar totaal van vier. Het werd 1-1 op de Peuverweide. DVC drukte STEVO 2 vanaf het begin in de verdediging en het kreeg enkele hele goede kansen in de eerste helft.
Keeper Niels Kroeze moest halverwege de eerste helft binnen 10 seconden twee keer zijn uiterste best doen om het eigen doel schoon te houden. Ook het houtwerk van de STEVO goal werd nog eens getest. STEVO hield wonder boven wonder tot de rust de stand en met 0-0 gingen de beide ploegen de kleedkamer in. Al in het begin van de tweede helft ging het toch mis en kwam DVC verdiend op 1-0.  Wie dacht dat STEVO 2 definitief verslagen was kwam bedrogen uit. Wout Gehring, eerstejaars senior, bracht de partijen weer op gelijke hoogte en  dat ene punt gaf STEVO 2 niet meer uit handen.

STEVO 3 leidt monsternederlaag tegen Quick ’20 4
Een monsternederlaag werd het zondagmorgen in Oldenzaal voor STEVO 3 tegen Quick ’20 4.  8-2 Stond er op het scorebord na 90 minuten. Drama ten top zo werd op het twitteraccount van STEVO 3 vermeld tijdens het duel. Bij rust was de stand 3-1 voor Quick en er was toen nog alle hoop dat het goed zou komen. Dus niet en Quick ging vrolijk verder met doelpunten maken. Bij STEVO wisten Richard Nieuwmeijer en Tom Lohuis nog wel een keer het net te vinden van de Oldenzalers, maar het was bij lange na niet genoeg om de thuisploeg van de overwinning af te houden. STEVO 3 zit in een dip zo mag gerust gesteld worden. De koppen moeten bij elkaar deze week. Aan trainer Thijs Masselink de taak om de trein weer op de rails te zetten.