STEVO A1 pakt terecht de periode en gaat zich opmaken voor een toetje.

geplaatst op: 02-05-2015

(Door Niek Leus) - Zaterdagmiddag 2 mei moest STEVO A1 richting Dalfsen om daar aan te treden tegen ASC 62. Ondanks dat ASC al gedegradeerd was moesten de spelers van STEVO A1 vol aan de bak om zelf de 3 punten te pakken en zo niet afhankelijk te worden van de concurrentie. Na 8 minuten was het Thomas Steggink die de score opende. Diezelfde Thomas zorgde er ook voor dat STEVO op een 0-2 voorsprong kwam. Ondanks dat STEVO zeer slecht speelde kwam het nog voor de rust nog op 0-3 en 0-4 via doelpunten van Stan Nijhuis en Justin oude Booyink.

Met deze voorsprong gingen we richting de kleedkamer voor een zeer lauw bakje thee. Na de rust pakte STEVO A1 het zeer positief op en scoorde het via Justin de 0-5. Daarna was het Thomas Steggink die zijn 3e van de middag maakte en zijn 40e!!!! van dit seizoen en zo voor de 0-6 zorgde. Daarna liet STEVO A1 het lopen en zodoende moest keeper Jelle Beernink nog een treffer incasseren na een zeer stomme overtreding van Marijn Hoek in de zestien meter. 10 Minuten voor tijd was het feest aan de kant van ASC. De goed vlaggende grensrechter Henk nam na 17 jaar vlaggen afscheid van A1. Zowel ASC als STEVO applaudiseerden hartelijk voor deze gezellige man en hierna vond de goed leidende scheidsrechter het welletjes en na 44 minuten en 15 seconden floot hij af.

Door dit resultaat is STEVO A1 geplaatst voor de nacompetite en gaat spelen voor promotie naar de hoofdklasse! Hemelvaartsdag zal de nacompetite beginnen. Trainer, begeleiding en spelers gaan vol vertrouwen de nacompetite in en hebben met dit toetje en het voetbalweekend met pinksteren in Berlijn een paar mooie voor de boeg.

we hopen op jullie steun in de nog komende wedstrijden!!