STEVO 2 wint uit met 1-4 van Schalkhaar 2.

geplaatst op: 03-05-2015

STEVO 2 heeft zich zondagmorgen in de uitwedstrijd tegen Schalkhaar van zijn beste kant laten zien. Het won met maar liefst 1-4.  Rick Stamsnieder en Rens Arkink waren voor rust succesvol. Schalkhaar kwam slechts tot één treffer, zodat STEVO met een 1-2 voorsprong de rust inging.

Na de onderbreking kreeg een speler van Schalkhaar de rode kaart en leken de kansen gunstig voor STEVO om met een goed resultaat terug naar Geesteren te gaan. Helemaal toen Rob Steggink de 3-1 voor STEVO maakte. Het verzet van Schalkhaar was definitief gebroken na deze treffer en Wilco Broekhuis bepaalde de eindstand op 1-4 voor STEVO. Belangrijke punten voor STEVO 2  maar zeer waarschijnlijk niet genoeg, gezien de stand en het programma van de laatste wedstrijd volgende week, om nacompetitie voor klassebehoud te ontlopen.