STEVO A1 zet ongeslagen reeks voort. 4-0 tegen Luctor A1.

geplaatst op: 10-10-2015

Stefan Steggink laat de bal op de kruin vallen en maakt de 1-0 voor STEVO A1Ook tegen Luctor A1 zette STEVO A1 haar ongeslagen reeks voort. Het werd 4-0. Achttien punten uit zes wedstrijden heeft het elftal van trainer Peter Voshaar nu verzameld. Een geweldige prestatie en wie weet waar dit naar toe leidt?.

Makkelijk ging het allemaal niet tegen Luctor. De start van STEVO was goed. Er werd fris en in een lekker tempo gevoetbald. Bas Paus maakte al na 3 minuten de 1-0, maar moest toezien dat de scheidsrechter zijn goal afkeurde wegens buitenspel. Luctor kreeg aan de andere kant ook wat kleine mogelijkheden in de beginfase. STEVO kwam uit een vrije trap dan toch op 1-0. Bas Paus legde aan en Stefan Steggink verlengde de bal met zijn kruin in het doel. STEVO kreeg hierna nogal wat corners toegewezen, die allemaal zonder resultaat bleven. Ook de grote kans van Stefan Steggink alleen voor de keeper en de kopbal van Remon Kruiper troffen geen doel.

Dan kan je er een keer op wachten dat die aan de andere kant gaat vallen. Tot aan de rust ging het in ieder geval goed en bleef de 1-0 op de borden staan. Na de thee tapte Luctor uit een ander vaatje en STEVO kwam in de eerste 20 minuten niet meer aan voetballen toe. Het was Luctor dat de lakens uitdeelde en de gelijkmaker op de schoen had. Gelukkig bewees het engeltje op de lat zijn dienst. Eerst ging de bal uit een trap op het STEVO doel via de lat over en even later was keeper Jelle Beernink fantastisch op dreef. Met de voet kon hij de bal met een uiterste krachtsinspanning nog maar net keren.

Alle geluk van de wereld op dat moment. STEVO bleef op 1-0 en moest zich terug in de wedstrijd vechten. Dat de onverwachte 2-0 voor STEVO op een goed moment viel was mooi meegenomen en gaf meteen wat meer rust in de ploeg. Het was Remon Kruiper die de bal met een halve omhaal achter de keeper van Luctor te wist te werken.

Het meeste verzet van Luctor was hiermee toch wel gebroken en STEVO kon de stand zelfs nog uitbreiden naar 4-0. Eerst  legde Thijs Beernink de bal prima breed op Remon Kruiper, die in tweede instantie binnen kopte. Even daarna wist Bas Paus de bal uit een vrije trap op zo’n 20 meter van het doel langs de muur in het doel te schieten.

STEVO A1 zit momenteel in een flow en de vraag is wie kan dit elftal stoppen? . We hopen natuurlijk op niemand, maar “The road to victory” is nog lang. Volgende week wacht opnieuw een krachtmeting. Dan in Nijverdal tegen De Zweef A1.

STEVO B1.

Ook STEVO B1 bleef ongeslagen en koploper. Met een minimale 1-0 werd ATC B2 verslagen. Ook hier een keeper in vorm. Luuk Oude Lansink stopte opnieuw een penalty. STEVO B1 heeft ook achttien punten uit zes wedstrijden.