STEVO onderuit bij Heino.

geplaatst op: 17-04-2022

STEVO is er Paaszaterdag niet in geslaagd punten over te houden aan het duel met Heino. De thuisploeg won verdiend met 3-0.
Heino hield STEVO in de 1e helft vanaf het begin onder druk en dat resulteerde in een paar grote mogelijkheden in het eerste kwartier. Met name de corners vormden een gevaar en het was aan de slordigheid in de afwerking van Heino te danken dat het 0-0 bleef. Er viel één grote kans voor STEVO te noteren: Joes Masselink schoot vanaf rechts rakelings voorlangs.
Na een half uur viel dan toch de openingstreffer. Hoge bal vanaf de recherkant van STEVO werd goed aangenomen door Stan Heetkamp die Luuk oude Lansink met een schuiver in de verre hoek kansloos liet. Dit was ook de ruststand.
Direct na rust leek STEVO terug in de wedtrijd te komen. Eerst was het nog de spits van Heino die 1-op-1 met Luuk de bal naast schoof. Vervolgens was het echter Roy Wigger met een hard schot in het zijnet en een voorzet op Mart Velscholte kwam niet aan waar voor eigen succes gaan wellicht de betere optie was geweest.
En waar op de gelijkmaker van STEVO was gehoopt, scoorde Heino de 2-0. Goed uitgespeelde aanval in de 66e minuut die werd afgerond door Jesse Kruiper.
En nadat Sten Rosendal in de 76e minuut ook nog een hoge voorzet ongehinderd binnenknikte met het hoofd was de wedstrijd wel gespeeld. Laatste kwartier had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden.
De koppies moeten weer omhoog. Volgende week wacht in Geesteren de derby met TVC, dat de laatste weken ook niet echt in vorm is. Hopelijk kunnen er dan weer 3 punten bijgeschreven worden. Sowieso lijkt het een bijzonder spannend slot van de competitie te worden.
STEVO strijdt met Tubantia, BVC en Dalfsen om de veilige 11e plek. Nummer 14 degradeert rechtstreeks en de nummers 12 en 13 spelen nacompetitie.