Nieuwe Crowd Actie gaat binnenkort van start

Nieuwe Crowd Actie gaat binnenkort van start

geplaatst op: 29-01-2020

In een eerder geplaatst nieuwsbericht op deze website hebben we er al aan gerefereerd: de nieuwe opzet van Stevo’s Crowd actie. En nu is het dan zo ver. We proberen deze week zoveel mogelijk de leiders te voorzien van de informatie voor hun team. De tweede helft van de competitie staat immers op het punt van beginnen, zodat dit een goed moment is om de actie verder uit te rollen.

De bedoeling is dat uiterlijk volgende week alle teams voorzien zijn, zodat iedereen vanaf het weekend 8 en 9 februari aan de slag kan. We begrijpen dat er vervolgens een aantal vrije weekenden tussen kunnen zitten in verband met carnaval en de voorjaarsvakantie. Vandaar dat we de leiders willen vragen om het uiterlijk eind februari aan hun spelers te hebben uitgedeeld.

Elke leider ontvangt voor zijn team een tas met enveloppen voor de spelers. Aan de leiders het verzoek om dit verder binnen hun eigen team te verspreiden. Een begeleidend schrijven hiervoor wordt tevens meegeleverd. Overigens ontvangen de leiders binnenkort ook een mail met nogmaals dezelfde informatie.

We vragen de spelende leden vervolgens om binnen hun eigen netwerk, van familie, vrienden, buren, werkgever of collega’s, een nieuwe Big Fan aan te dragen: speler zoekt fan! In de envelop die elke speler ontvangt van zijn leider staat alle informatie beschreven over hoe dit in z’n werk gaat.

We hopen op ieders medewerking zodat we samen deze actie tot een succes kunnen maken!

Namens het Stevo bestuur,


Leon Kroeze
Penningmeester

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon