Eerste nieuwe Big Fan(s) binnen !

Eerste nieuwe Big Fan(s) binnen !

geplaatst op: 05-02-2020

Na een lange voorbereiding, met afgelopen week voor het grootste gedeelte de uitrol, zijn we blij te kunnen melden dat de eerste nieuwe Big Fans zich hebben aangemeld!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie begin dit jaar hebben we onze leden meegenomen in het concept “Speler zoekt fan”: een eenmalige actie om elk spelend lid een nieuwe Big Fan proberen aan te laten dragen. Via diverse communicatie middels de leiders en trainers, maar ook op de website hebben we aangegeven wat de bedoeling is. Mooi om te zien dat we na zo’n korte tijd al het eerste succes mogen vieren en kunnen melden dat Mark Mensink onze eerste nieuwe Big Fan is geworden.

 

Mark was tijdens de nieuwjaarsreceptie aanwezig om Herman Huis in 't Veld te feliciteren met diens koninklijke onderscheiding. Hij werd zo enthousiast van het verhaal van onze voorzitter over de nieuwe opzet van onze Crowd Actie dat hij besloot zich per ommegaande als nieuwe Big Fan aan te melden. Een mooie geste! Inmiddels heeft Mark de toegangskaarten en Stevo-sjaal in ontvangst genomen. Net op tijd voor de aanstaande derby van komende zondag in Tubbergen! Wie weet zien we hem daar straks langs het veld staan met de prachtige rood-gele Stevo das!

 

Maar de teller is deze week niet op één blijven staan. Vlak na Mark melden zich de gebroeders Mensen. Richard, Ewald en Mark besloten zich aan te sluiten bij de Big Fan club. Een echte Stevo familie die zich in verschillende hoedanigheden al heeft ingezet voor Stevo en ook nu nog steeds zeer actief is. En vanaf nu allemaal dus ook lid van onze Big Fan familie. We proberen deze week ook hen nog te voorzien van het welkomstpakket, zodat zij er zondag in Tubbergen ook warmpjes bij staan en duidelijk is voor wie zij juichen!

 

We streven er naar ook de komende tijd regelmatig via website en social media een ieder op de hoogte te houden van de voortgang. Daarnaast gaan we deze week nog door met de uitrol, een aantal teams hebben we namelijk nog niet voorzien van de tas met enveloppen. Heb je als speler daarna nog vragen, meld je bij je leider of één van de Crowd commissie leden (te vinden op de brief).

 

PS: Ben jij of ken jij een potentiële nieuwe Big Fan? Meld je dan aan via een spelend Stevo lid. Ben je niet benaderd door iemand, kun je je ook melden via penningmeester@stevo.nl waarna we contact met je op zullen nemen om het rond te maken.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon